Senior Night and Sleeq

Tuesday, April 24, 2012 - si tukang karang : zey at 7:49 PM
Assalamualaikum lovely people!

Last Saturday was the first time I joined Senior Night. Yelaa, dah super senior kan. At first memang lah malas sangat nak dress up, nak makeup segala bagai ni... Man, I was so lazeyhhh! and about fashion and stuff, I know nothing. Saya cuma pakai apa yang saya rasa konfiden dan dibenarkan oleh mak dan abah. Untunglah sapa ada pakwe, boleh tanya pakwe, haha! So dalam lebih kurang pukul 6 petang barulah aku mandi, bersiap, cari baju, make up semua dengan pergerakan yang super-duper lambat. Pukul 8 malam siap dan terus mendaftar kehadiran di Dewan Canselori Tun Abdul Razak. Masa tuh, dalam fikiran cuma nak makan dengan percuma! yehh..kihkihkih... =pp

Macam biasa starting diner, ada lagu Negaraku, Varsiti Kita and..and... surprisingly, Sleeq joined our diner! Ok, memang terkejut gila, the day before my sis asked me about Sleeq coming to UKM and I really thought that they were joining Battle of The Band at Kapreza. Tp rupanya tak, Sleeq was there to performed! Gosh, I am so lucky! :D

Sleeq performed at UKM





With my two Prince Katak - Syarif and Alyph Sleeq



Lepas makan kenyang-kenyang aku pon nak angkat kaki cepat2, nak cuci muka, tak kesah lah majlis tak abes ke pebenda. Hadiah bertuah ke hape...tak kesa. Janji perut saya dah kenyang XD Dan-dan aku keluar tetiba yang si AJK diner ni tahan aku "Kak, tak boleh balik dulu" dan aku "Eh, napa pulak? Orang lain boleh je balik..." Ajk "Akak top five!" Dang! there were so...so...many beautiful girls yang memang dress to impress... man.. why me?!


Top Five Of the Prom Queen


Yang ni lagilah aku malu.. =.=' Memang seriously nak cabut terus. Aku punyalah cari pintu keluar, semua tutup. heee.....! I dun wanna be on stage like this! nooo...... >;( dan bila nama prom queen naik. Muka aku terpampang kat depan skrin besar tu, aku dah angkat alas meja nak nyorok bawah meja, nak je aku mintak Yana on stage... tapi...malangnya, those spotlight...! Dang! uuuwaaa..... rela je laa.....

Trophy and Garnier set
Anyway, beta...ehemm... saya nak ucapkan terima kasih kuasa giga pada semua AJK dinner yang bertungkus-lumus menjayakan dinner kali ni. Memang beta saya puas hati dengan makanan yang best, puding best... hehe... hadiah cabutan bertuah pon best siap bagi Smart Tag lagi taw..very smart lah! Yang paling bijak sekali ialah korang boleh bawak Sleeq to our dinner..yeh, korang memang gempak! Keep it up. keep it up.  Yela, dorangkan Singaporean, kalau tak join dinner entah bila boleh jumpa dorang kan. Cara managing dinner, masa, tentatif program semua memang smart, tak boring. Once again, I am very honoured and humbled to be crowned as the Prom Queen :)


apa u'all rasa? 
3 00 walks Links to this post

Dear Future Husband

Saturday, April 7, 2012 - si tukang karang : zey at 12:00 PM
Dear Future Husband, 

I don’t want to be your girlfriend. 
I just want to be the one you call your wife. 
Your presence will give me happiness. 
You’ll be my halal prince charming. 
Riding your horse of Taqwa. 
Holding onto the Quran in your right hand and the Sunnah in your left. 
I hear you’re worth the wait, so I'll wait Insha’Allah. 
My heart belongs to no one, I just thought I should let you know. 
It belongs to Allah SWT and only Him. 
You’ll have to get lost in Him to find me and even then you’ll still have to rightfully become apart of my heart. 
Only through Him though. 
I hope you’re up for the journey. 
I know I am.


Future? Blur image in my mind. 



From a friend of mine, Awin. 
apa u'all rasa? 
3 00 walks Links to this post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME