Steamboat Antarabangsa

Friday, September 21, 2012 - si tukang karang : zey at 3:50 PM
Assalamualaikum dan salam satu Malaysia! *eceh*


Weekend lepas, public holiday hari Isnin, so ramai yang berebut-rebut nak buat macam-macam pada tarikh ni, wedding misalnya. Big sorry pada Kak Intan dan Kesten Emira sebab tak dapat datang pada hari besar mereka. Sekali lagi sorry. Aku sendiri pada asalnya dah plan untuk ke Perak [wedding Kak Intan] tapi apakan daya, pada hari yang sama family aku decide nak spend time bersama. 

Pada 12hb yang lepas, birthday Mak, so weekend lepas ktorang selebret. Weekend yang lepas sebenarnya agak busy. Hari Sabtu pergi ke Tanjung Malim, Ahad ke KristalHeight, Isnin pulak singgah ke Melaka sebelum balik ke Muar.

Dalam entri ni, aku nak letak a few pics masa ktorang selebret birthday Mak kat Steamboat  Antarabangsa Bangi. Menu best, harga pon berpatutan, makan non-stop pada satu harga, ada dessert, air, ada grill, macam-macam. :D

Steamboat Antarabangsa
Jalan Medan Pusat Bandar 4a, 
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
016-275 4370  


Abah dan Mak ;)
 
Yang belanja tuu...
 


Kita :)


The one yang allergic ketam. So sad...


Tang makan, dia ni paling serius. Serius!


Grill?


Almost done. Bluurrppp. Alhamdulillah!
Da kenyang semua. Rasanya masa untuk bagi bintang. Aku bagi 4.3 over 5 bintang la. Pilihan menu yang sangat banyak. Boleh topup banyak kali. Memang best, best dan best. haha! :D
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME