Trip to Utara ii

Tuesday, July 31, 2012 - si tukang karang : zey at 10:51 AM
Assalamualaikum dan salam ramadhan semua! :D


Seperti yang dijanjikan dalam entri lepas, entri kali ini aku akan upload kan sambungan trip family ke Kedah pada bulan Julai yang lepas untuk menghadiri Majlis Konvokesyen di Politeknik Tuanku Sultanah Bahiyah, Kulim Kedah. Alhamdullillah, everything went well. Tahniah buat adik lelaki aku yang akhirnya dapat menamatkan pengajian dalam kos Ukur Tanah [actually I don't know the specific name of his course la. kehkeh]. Kalau aku kat rumah mungkin aku dah jerit tanya nama panjang kos beliau! Bila difikirkan balik mungkin ada hikmah di sebalik ketidak hadiran aku di majlis konvo tu. Ini mesti sebab nak mintak adik aku sambung belajar mungkin. Yer, mungkin. Hewhew.. Anyway, enjoy the pictures!

Yang ini sekolah rendah pon tak grade lagi. Haks. gaya tu ada.

The Family. Look at Chibby holding his 'scroll'. Hah!

Orang yang diraikan : Sabiq Haziq bin Jamaludin 

The speech? Kemain!

The Family :)

The Baby of the family?
Lepas ni aku taktaw lah sapa antara siblings aku yang ikut jejak kitorang [Ajib dan aku] further studies kat Utara. Tapi aku rasa kalau ada yang pasang angan-angan nak further studies over the seas mungkin lebih baik. Ceh. Ceh. Nanti kang ada pulak niat nak sambung belajar kat Sabah Sarawak. Heww. Adios semua!
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME