Trip to Utara i

Wednesday, July 25, 2012 - si tukang karang : zey at 3:04 PM
Assalamulaikum dan salam ramadhan semua!

Dah awal ramadhan dah... pejam celik nak seminggu dah kita berpuasa. So amacam semua?  Feeling great? Semoga ramadhan kita kali ini lebih baik dari ramadhan yang lepas. Entri kali ni aku cuma nak upload a few gambar masa family pergi Kedah minggu lepas. Family aku je, aku tak pergi sebab tengah praktikal la wey, aku ter-ponteng sehari pon, parents dah bising. Yes, bising for good :) Rombongan ke utara kali ini bukanlah sesaja tapi ada misi, yelah sebenarnya kalau takde misi, agak payah kami sekeluarga ke utara sana tu. Dan misi kali ini ialah untuk menghadiri majlis konvekesyen adik lelaki aku di Kulim, Kedah. Details pasal konvo, insya Allah pada entri akan datang. Entri yang ini cuma nak habaq surface ja. [ceyt~]

Actually bila kata nak pergi utara, family aku sangatlah excited. Kalau takde peluang macam ni, memang tak kot kami ke sana. Sebelum ni pon dah 2 tahun aku ulang-alik utara-selatan. Lepas tu adik lelaki aku pulak ikut langkah study kat utara. Anyway, selamat menjamu gambar muka-muka gembira mereka ni :D



Chibby dan Iqa

Feri Penang

Chibby ambil gambar pelancong ke?

Pemandangan dari feri.

Yang 3 hadapan ni aku kenal, yang hujung sekali aku tak taw lah, kenalan dorang kot?!

Suka beno naik feri yer?

Camwhoring~

Hotel Seri Malaysia

Selagi ada pool, selagi tu dia nak swim!

Pada aku, Penang dan feri tak boleh dipisahkan, tu adalah tarikan utama kat Penang. Walau ada jambatan pon, bila pergi Penang kami memang akan naik feri. Bak kata orang satu kelainan, negeri lain mana ada. Kalau setakat jambatan tu, Jambatan Muar tu dah selalu! Ok, jumpa lagi entri akan datang! :D
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME