Orang Lidi #3

Friday, February 3, 2012 - si tukang karang : zey at 12:09 AM
"My head is saying fool forget him, my heart is saying don't let go hold on to the end, that's what I intend to do. I'm hopelessly devoted to you..." Sandy Olsen (Grease : 1978)


Assalamualaikum dan salam mesra semua!


Tetiba hari ni datang pulak mood Grease kan. Yeh, that 70's movie yang aku tengok berulang-kali. Zaman ni budak-budak sekarang tak kenai sapadia Danny Zuko yang depa kenai Troy Bolton. Ye dak? Tapi pada aku Zac Efron memang ada bakat. Bak kata orang Zac Efron ni bukanlah sekadar rupa je kan. Muka hensem cam Robert Pattinson tapi tak reti berlakon buat apa. Act, aku tabik spring toink-toink kat Zac Efron dalam movie 17 again. Memang best. Two thumbs up! Charlie St. Cloud? err, tak tengok lagi... sapa-sapa ada soft copy? bak nak tengok...hew hew~

Cam biasa, musim orang lidi kat blog ni. Pejam celik pejam celik dah senior rupanya aku, tak sedar. Patotlah kengkadang aku rasa budak-budak blok aq makin lama makin muda, oh, rupanya aku yang makin..mm...mm... makin matang..yer, makin matang... [ye ke?] =p


Kejutan untuk Hari Konvokesyen


 Penang [2007-2009]

Freshman 

Sophomore

Super Senior

Oh, no...!

Surprise? haks!
SURPRISE.
SURPRISE.
SURPRISE.
SURPRISE.

Yang ni paling leceh. Semua sebab terlajak kata, tak boleh nak buat reverse, jauh lagi nak u-turn. 
tak boleh. 
tak boleh.
Graduation day.
Aku tak taw sama ada aku yang akan buat kejutan untuk family,
atau
family aku buat kejutan untuk aku,
sampai buat aq terkejut? hoh!
Leceh lah macam ni!




P/s : I dun wanna rewrite my life like Zac Efron did in 17 again.
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME