Two Years of Freedom!

Thursday, January 26, 2012 - si tukang karang : zey at 5:38 PM
Assalamualaikum dan salam mesra... :)


Today is my bornday. Haha..straight to the point senang, malas nak corner-corner... hari ini tambah umur, setahun jagung. Feeling great?..mmm..takdelah, biasa-biasa je,.. woke up in the morning hoping that nobody will wish..haha! yeh, memang betul,.. jangan wish kuat-kuat..malu..titeww kann dah becaarr... XD *uuweekk, muntah hijau!

Tahun ni, orang pertama yang wish : mamat yang jual insurans, orang BSN..kemain nak jual insurans panggil aq Hani..eh..eh...call me Miss Chaza, ok, thank you. Mamat tu wish sebulan awal. But at last aq tak beli pon insurans dia, teruih off handphone..cakap berjela-jela nak approach aq.. da la time tu aq kat lab. Buang masa!!

Ok, yang kedua is my family...dorang wish seminggu awal which is minggu lepas dorang ada datang sini, celebrate.. makan kat restoran Arab... abah bagi present : kasut wedges yang tinggi..semoga aq cepat tinggi! kihkihkih.... =p 

Khayam-E-Basera, Cyberjaya

Kalau nak makan gaya Aladdin tu boleh la duk sini =)

Birthday girl berucap..ceh..ceh..!

The Queen

Iqa

Mint Tea

The Hard-To-Pronounce Menu

Egg with lamb

The King with lamb

Cyberjaya

Reaksi Chibbi bila perut dah konyang!


Harini pulak yang paling awal wish is of course my besties ever : Khai... Tapi tak dapatlah nak gossip panjang sebab sim kad aq ni daftar pakai ic mak so tak dapatla free calls. Sory people! 

Lastly terima kasih kuasa giga pada semua yang wish...tak kira la wish face to face ka.. face to book ka.. #eh calls,..texting semua..trimas banyak-banyak.. Sangat-sangat menghargainya. Apa rasa being Two-Years-of-Freedom? Oh, well freedom pon tak freedom sangatlah..lagipon aq memang tak nak freedom yang melampau-lampau... hehe... Still apa yang aq buat aq report kat mak and abah. Senang. Tak nak amek risiko lebih. Semua benda dorang taw. Freedom to drive long distance? Yeah yang tu aq dapat. Freedom to go SCUBA alone..? yang tu aq tak dapat, abah tak bagi dan yang tu aq tak nak..kan lagi best SCUBA dengan buddy..ceh..cehh... =p Freedom to choose own dress, own blouse,..? ok yang tu aq dapat 50-50... nak beli design ni, design tu kena tanya mak...=p Freedom to choose my own husband...err...err... I don't want that freedom. 
Good nite! 
ha-ha! XD
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME