Selamat Tahun Baru 2012

Sunday, January 1, 2012 - si tukang karang : zey at 11:00 AM
Assalamualaikum semua!


Hari ni mulalah hari baru bagi tahun baru. Alhamdulillah, Allah masih beri kita peluang untuk menghirup udara di bumi Allah ini. Tahun lepas, 2011, yang buruk tahun lepas, kita jadikan iktibar, jadikan pengalaman bukan landasan pada tahun ini untuk menjadi yang lebih buruk.

Eceh, banyak pulak cakap aq nih...Malam semalam, pemulaan [dah dibetulkan ngn uncle=silent reader!] 2012..amacam? korang sambut? tak? study? okfine. Haks! Semalam kebetulan birthday sorang mariner-to-be = Genie! yeah.. memang kaw2 kena Genie nih...tengoklah master mind nya sapa....siap ada pelakon utama lagi...pelakon pertama...pedajal fasa 1...pedajal fasa 2 bagai.

Disebabkan tahun ni insya Allah tahun terakhir kami di uni, makanya memang kami rancang nak selebret this new year [and also Genie's birthday] kaw2 punyalah!...ok, let's these pictures tell you more..enjoice great new year everybody! XD

Muka bersih...sebelum 'that-moment'

Yeahhh! Salji dah turun!!
Dari kiri : Sern, Genie, Zey n Sayha

Ehemm...cuba tengok tangan kanan aq, sambil peluk Meng, aq kenakan dia gak! haha!

Genie : The Birthday Girl

Salji fasa kedua
The Grey Hair Moment

Kena buli lagi, guna TIGA STRAW! XD

The makan-makan moment

Kepada Yasmin bin Zulkifli [aka Genie], semoga menjadi anak yang solehah, akak yang penyayang dan sahabat yang terbaik. Semoga ditetapkan iman walau di mana kaw berada. Semoga berbahagia di dunia dan akhirat...dan yang paling penting, kaw adalah antara kawan aq yang terbaik, dan nama kaw ada dalam doa aq yang terbaik [ceh!] dan kita kawan sampai bila-bila...kitteeww jannnjji taww!!! =pp




P/s : Tahun baru nih, family aq sambut di Cyberjaya, rumah cousin-Abg Reza.
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME