Orang Lidi #1

Tuesday, January 31, 2012 - si tukang karang : zey at 12:10 AM
Assalamualaikum dan salam mesra semua!

Minggu lepas kat Putrajaya, jadi suri rumah full time kat rumah Along. Mana tak full nya, line takde...bukak mata buat sarapan, time lunch masak nasi....ada masa lagi kemas rumah..mmm.. ada masa lagi aq buat orang lidi. yeahh...syok gak melukis pakai mouse ni sbnrnya... at first rasa cam tak confident je ngn lukisan sendiri, tapi teringat member lama aq kata [sufi] : yang buruk itu seni makanya aq ada confident untuk publish koleksi orang-orang lidi di waktu aq kebosanan..haha! Enjoy people!


'Annoying' Behaviour During Exams






This is true story, aq agak mesti ramai yang rasa situasi di atas sama ada berada atas kerusi aq atau berada atas kerusi depan aq. Pada aq pulak aq bukan jenis yang hantar paper awal. Aq ingat last time aq buat masa kat Penang dulu paper english, aq kluar awal, tu pon dalam 85% of students yang kluar awal and aq one of them. Itu first and last. Oh yah lupa masa second year dulu aq ada kluar awal, paper Pilihan Bebas : Pengantar Bimbingan dan Rundingcara. Itu je la, yang lain tuh, duk lah terkebil-kebil sampai berharap lecturer buat seround dua kat seat aq. huhu~

apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME