#IniChazaHani

Tuesday, December 20, 2011 - si tukang karang : zey at 11:21 PM
"Tiada kata secantik bahasa untuk ku puji adinda. Tiada gambar secantik lukisan nak ku tunjukkan perasaan..." Monoloque.


Assalamualaikum and well hello there world!


Ececece,..gaya nak #IniAnwarHadi gitu kan. To those people yang tak taw sapadia Anwar Hadi, boleh google sendiri...haha! agak-agaklah, takkan hari-hari nak makan suap? *garang nih. Well, nama dia dah lama feymes because of his cool vid dalam YouTube  Nama Anwar Hadi sebaris dengan nama Mat Luthfi, Maria Elena, Kyopropaganda... and what a lucky he is, he's got the chance to be an icon for 1Malaysia Tv. oh,..what is Malaysia Tv? Malaysia Tv tu Tv online lah, senang cerita. Senanglah kan lepas ni korang yang duk jauh kat Sydney sana tuh, tak yah lah sedih kalau tak dapat tengok tv Malaysia...


Majlis Pelancaran dan Perasmian 1 Malaysia tv


Last week was the launch of this cool event. Ramai yang ada, Najib n Rosmah pon ada gak. Performance memang cool abes! The band yang perform, tak pakai instrument pon, nope,.. bukan acapella..guess what, dorang perform pakai iPad je okeyh? haha..cool kan? Ada Rahim Maarof, ada Nora, ada Kamal Adli. Those youth yang duk area PWTC and FREE last week, tak attend that event, memang rugi BESAR lah! Breakfast and lunch disediakan for free ok. kalau kena bayar, aq pon tak g..haha! 


Noor Anwar Hadi bin Noor Azman


Ok, about this Anwar Hadi, this was the first time he appear in front of public...I mean as an icon... mm..nak kata selebs, Anuaq dah habaq awai, dia bukan selebs nooo... =) Anuaq Hadi I tell yah, memang kewl abis! kewl-gila-gempak-abes! How you look at him on the video, is exactly the same when you watch him live! Dia layan all his die-hard-fans fans very warmly. Tak lupa gak to his mom and dad, pon kewl gak..layan kami best! 


Mat Luthfi
Ok, pasal Mat Luthfi, ada satu cerita kelakar. Untuk Event tuh, Anwar Hadi jadi guest artis, but then dia jemput gak his besties lagi sorang nih, Mat Luthfi...so terang-teranglah kat poster and banner tak de nama Mat Luthfi. Then, ada sorang peminat-fanatik lah rasa, nak amek gambar ngn Mat Luthfi, tapi kata "Anwar Hadi, nak amek gambar." dgn muka excited dia tuh, aq rasa nak gelak je. Dek, salah orang lah!


Actually, kalau nak ikutkan kita pon tak taw yang datang tuh betul-betul his die-hard-fans or just ATTENTION SEEKERS. *ehem. Biasalah, dah feymes...baru nak kejar. As for me, I love his words, I mean I love the way he speaks...in English of course..and the most melting part is, I am sooo cair when he talk about Islam...anything about Islam. Well, that's the coolest way to berdakwah taww! XD Bak kata Anuaq, kita sebagai Islam harus selalu bersederhana and finally to my dear Anwar Hadi, I just hope that you will stay in your right track wherever you go, whatever you do. Janganlah hanyut if one day u become like so feymes. =p


Anwar Hadi's mom and dad

Kamal Adli

Cat Farish as the host
Cat nih saje je wat muka alolo-tomey-tomey... haiyo. nak wat muka muncung2 tak gtaw aq dulu. huk~



P/s : So sorry for the shaky-shaky picta...becoz yang tukang amek gambaq nih, tgn dia terketaq-ketaq tgk Anuaq depan mata!
P/s/s : And kepada attention seeker tuh, kita nasihatkan kat awak, takyah lah beriya sangat, kalau awak kenal Anwar Hadi, awak taw dia camna, awak tak buat apa yang awak buat...[nak perhatian]...kita play lepak-chill-relax sudah. Lagi satu awak kan gegurl, gegurl mana active sangat kalau suka kat boboy. haks!
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME