F&N Big Fun Fest 2011

Monday, October 3, 2011 - si tukang karang : zey at 1:35 AM
Assalamualaikum and meet again, people!


Last week, my friends and I went to Bukit Bintang to watch by darling perform...Haha! Joking!! for F&N Big Fun Fest. Last year, my friends get the opportunity to go there, aq plak tak pergi sebab balik Johor masa tuh [Sultan Ibrahim balik Muar]. Not just getting all the free stuff, they also get the opportunity to meet cool celebrities! Contohnya : Pesawat! Contoh lagi : Jippie Pesawat! Masa tuh, I was so0o0 jealous... Yela, aq yang minat gila kat Pesawat nih pon belum pernah lagi bergambar sebelah dia taw! Huh! That was last year, sebab tulah tahun ni aq nak-nak sangat pergi event nih!

This year artis yang perform on stage : Faizal Tahir and Bunkface. Indie band takde banyak. Compare to last year, baju F&N yang dibagi lagi best this year, last year punya baju cam nipis sikit. Beza dari yang lepas, tahun nih ada buat flash mob. Tapi ktorang tak dapat join ber-dancing sebab nak terus ke Manjung, Perak untuk wedding Syifa. Ok, peeps, enjoy the photo!


Zey with Sern
See the coupon? We got 3 coupons each. But I lost one of the coupon sebab happy sangat dapat air soda F&N free. Ahaks!

Zey with Yana
Tengoklah kat tin F&N tuh, ada pic ktorang.....kewl gila!!!

Yang ni pic mamarazi [yang hold camera tuh], nak cari Awal
Awal Ashaari as the host - this is the most nice pic of awal that we'd taken

Pic ni macam baru makan lamb steak kan? Aq suke!

Meet my friend here...haha...joking... This is Joe from Wakaka Crew

Bila ada Wakaka Crew, aq rasa tak lengkap [ceh!] bila tak de Alam. [ok, u met him at So You Think You Can Dance]

Satu benda pasal Alam, eventhough dia busy gila mencari budak-budak yang menari [yes, he's the one who incharge] dia rilek je ambil gambar dengan ktorang. Haahh,....pasal Joe, lagi best, rilek je jalan sana-sini, bila aq panggil Joe! Dia boleh plak kata dia bukan Joe. Oh, come on lah... Tapi cuak gak kot kalau aq ter-salah tuhh. Seb bek dia tak joking around lama sangat. Hoh! Takkan aq boleh tak kenal kot, aq usha depa since aq form 4. Tak caye, tanya Khai XD Lepas tuh, ramai plak yang ambil gambar dengan Joe! Apedaaa....~


Free things yang ktorang dapat : well of course air F&N...entah berapa banyak aq telan air tuh entah lah, Sern plak tak minum air gas, syoklah aq and Yana. Free t-shirt, free wisel, free ballon.... dan sewaktu dengannya lah! Memang fun habes, so aq rasa bagi sesapa yang tak pernah pergi event nih, sila lah tunggu tahun depan yerrr!






P/s : Ok, aq terpaksa admit yang most of the pic taken memang nampak aq tough gituww! Ni kemungkinan besar sebab kambing yang aq makan non-stop time raya lepas. But hey, girl...who cares gaining so much weight? Well, I think I'm gonna marry a guy that can carry my weight yaww! Haha, tak susah pon~
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME