Iftar Bersama #1

Monday, August 22, 2011 - si tukang karang : zey at 12:07 AM
Salam Ramadhan readers!


Tup tap tup tap dah masuk ramadhan yang ke 21 dah. So how's you guys punya perut? Getting shrunk? Baguslah nanti kalau fitting baju raya dapatlah saiz yang kecik yaww... Rabu lepas aq dapat invitation under mahasiswa Muar beriftar bersama. 

"Abah, hari ni orang buka kat Masjid Jamek"
"[abah giggle] Awak buka kat masjid?"
"Ha'ah, under mahasiswa Johor berbuka dengan Dato' Razali Ibrahim"

Abah plak cam tak caya je kan aq berbuka kat masjid. Dah tak de sapa nak belanja buka kat hotel abah..hoho~ At first aq agak terkezut beruk gak lah dapat invitation macam nih. Aq kat uni memanglah ada masuk Mahasiswa Johor, tapi tak pernah nya nak join aktiviti dorang. Haha! Tapi kali ni disebabkan aq memang free, takde ape nak buat, lagi-lagi event tuh pulak kat daerah aq. Muar besar sangat lah, so aq decide untuk pergi dengan adik perempuan aq. 


Bila dah sampai, barulah aq tahu rupanya uni aq yang incharge event nih. Patutlah depa jemput aq. Hoh! Ingatkan nak gather semua mahasiswa Muar, rupanya just nak bagi wang pendahuluan pada bakal mahasiwa dan mahasiswi. Layan jela~


Dapat topi free!

Haa...yang belah kiri tuh kira wakil uni aq.
Yang lancarkan pulak Dato' Razali Ibrahim

Yang sebelah tuh member aq dari kecik-Rafiqah

Yess...yang ni aq tunggu....berbuka! =)

P/s : Ada lagi yang nak belanja berbuka? haah!
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME