I heart Mesia

Sunday, August 14, 2011 - si tukang karang : zey at 11:33 PM
**Okeh, sebenarnya aq tak taw nak letak title apa...


Assalamualaikum dan hey people!


Jujurnya, aq memang dah lama tak dengar radio Melayu, dengar radio paling tak pon aq bukak flyFm. Yelah, bila naik kereta abah kena pasang cd, sebabnya abah tak kasi tukar channel klasikFm tuh. Haiishh. Naik kereta Along, hampir nak khatam dah aq dengar cd-cd beliau. Cd Search pon aq layan yawww! XD

Then, satu hari tengah aq online, mak datang, kata lagu baru Siti best gila. So aq macam lagu apa? Siti Situ Sana Sini? Weehyy, tu je ke lagu siti yang kaw tahu ha? Haha! Aq men petik je. Lagi pon, lagu-lagu Siti memang best pon. No doubt. Manalah Datuk Key tak cair. hikkk! 

Mak kata lagu baru Siti lagu English. Ceh, mak ni mentang-mentang suka dengan lipstik Siti, lagu Siti pon nak minat...Okey Siti dah terer speaking. Oklah tuh, satu kemajuan beb! Bangga aq selebs Mesia camnih taw. Then aq pon You Tubing larr....




Then, for the very first time aq cakap lagu di bawah ini lagi terbaik :






P/s : Suara bagus, lagu bagus, pronunciation teruk pon, tak best gak telinga aq nih dengar, pronunciation bagus, suara ada tapi bini PM pulak...haiih, lagi lah rasa macam dia habiskan duit mak abah bayau duit karayoke...duit dah banyak, pergilah kelas pronunciation tak luak mana pon duit. Malulah bila gaduh-gaduh manja dengan singaporean kata mesian tak reti speaking. Malu!
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME