A Trip to UiTM Shah Alam

Wednesday, June 29, 2011 - si tukang karang : zey at 12:41 AM
Assalamualaikum and hello people.


Last Friday me and a few friends of mine went to UiTM Shah Alam. Motif? Saje melawat kawan lama. Haha! Takdelah. Actually kami bertiga [Zey, Sern n Yana] temankan seorang member, a post grad student [Abg Bear] untuk ambil exam for a position at UiTM. Jawatan untuk Psychology rasanya kalau tak silap lah. 


Janji dalam kertas pukul 9.00 am, so we planned to arrive there as early 8.30 am. Dah tolak waktu traffic jam, makanya kami plan untuk bangun pukul 5.30 am. Gitu gini gedebak gedebuk, we manage to arrived there at 8.30 am. Betullah kata orang 'malu bertanya sesat berjalan' dan kami pon agak sesatlah masuk uni tuh. Sesat-sesat masuklah Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan. Alang-alang masuk, tumpanglah toilet yer =)


Okey, bila dah jumpa bangunan admin, sekali urusetia kata exam pukul 9.30 am daa... Adoyy. Terpaksalah menunggu. Abg Bear sempat ngap kuih sekeping dua. Then, after 9.30 am, Abg Bear pon dah masuk bilik exam....kami pon berjalan-jalan yaww sekitar UiTM yang kewl gila gempak tuhh!! XD


Gambar passport untuk student first year =p

Haa...this one is like a walk of fame, ada pics kanan kiri sepanjang jalan

Yang ni plak kat depan library, rasanya ada launch buku budak kottt~

Yang ni ada hall besar.

Semua tempat kitorang masuk yaww!

Yang ni kat kinda-muzium

Art Gallery
Yana with mouth of water drop.


Sern kissing the pirates. Actually bukan pirates, tapi PEJUANG okeh~

Sempat lagi buat video youu.... We had record for about 3 videos for the day tapi ada yang agak bak kata orang berperangai-macam-budak lelaki. Haha! Yang tuh rasanya biarlah kami simpan sendiri. "~ Sempat record 'FARID KAMIL' baru balik cafe yaww..

P/s : Haaiisshh,ingatkan nak upload vid. tapi bila pikir trillion times. rasanya, tak yah la! afraid of someone getting annoyed~
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME