Hujan-Muda

Tuesday, June 21, 2011 - si tukang karang : zey at 12:38 PM
Assalamualaikum dan hello kepada hati yang yang sentiasa merasa muda remaja. XD 


Hujan dan krew video clip Muda
Pssttt...pssttt...nak cerita the only girl who wear hijab on this photo, is a good friend of mine, Effy. Dia dah pangkat 'ayahanda' bagi aq. Dialah yang jaga aq banyak masa aq kat Penang dulu. Siapa yang nak langgar aq, kena lalu line Effy dulu. wow! ayat nak gangster! and well, she's a true raingers, that's why she's on the video clip yaww!!! ok, nahhh...amek nih, video clip hujan.



Amek gambar dengan artis yaww!! shuke!! xp


P/s : ok, im not a true raingers, but all i can say is lagu-lagu Hujan banyak dah berubah as time goes by. Setuju? Dah lain dah tak macam dulu, banyak lagu dorang yang agak 'hard'.
P/s/s : Filem KL Gangster aq bagi 4.5/5 bintang [untuk filem Melesia] U guys should...should watch it!
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME