Hero? Ha-Ha!

Wednesday, May 11, 2011 - si tukang karang : zey at 10:52 PM
Assalamualaikum~


Macam dah lama sangat tak update kan. Latest pasal aq sekarang nih aq buat semester pendek, ulang-alik Muar-Bangi sebab nak tolong apa yang patut untuk wedding aq Along bulan Jun depan. Semester pendek,..kelas bukan banyak sangat pon, membazir beras je banyak.


Okeh, sebelum jadi terlalu basi, aq rasa nak update satu benda.


Guess who? The guy with arrow on the top of his head.



Rasa hero sebab tembak orang tanpa senjata? hoh?! Peperangan dalam Islam merupakan jalan terakhir dalam satu perbalahan. Masih, ianya suatu jalan penyelesaian. Yang bersenjata lawan dengan yang bersenjata, tak kisahlah senjata mahal atau tidak. Itu terpulang pada strategi pertahanan dan kekebalan. Bila dah ada yang menang, mestilah ada yang kalah. Pahit, manis mestilah kena telan. Tapi kalau ada yang menggila menggunakan kuasa sesuka hati membunuh orang paling dikehendaki dunia dengan menggunakan senjata M-4 Carbine lawan orang tanpa senjata baru dikatakan sama rata? Terpulang. Adil? Terpulang. 


Credit to obe for the pic. 


apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME