Seriously Annoying Pukul 2 Pagi

Thursday, April 14, 2011 - si tukang karang : zey at 12:17 PM
Assalamualaikum~


**Entri yang ni aq rasa tak elok kalau korang baca pukul 2pagi. Baik korang baca esok paginya. Haha!
Ada yang kata tak elok 'burning the midnight oil' = study memalam buta. Tapi sebenarnya malam lah lagi tenang, nak study pon best...boleh bancuh air kalau bosan, boleh order karipap bakar roti bila lapar. Dalam ketenangan ni plak ada je benda-benda yang aq tak gemar. haiihhh.....korang bacalah kat bawah ni ha,


Kak Limah Pon takut uuu....~



Seriously annoying pukul 2 pagi macam nih :


1. Kaw masuk toilet, kaw bernanyi. Kaw membuang kaw sambung nyanyian kaw tuh. Kalau lagu Joe Flizzow...u got do it...do it....aq pon semangat je nak join kaw membuang. Tapi lagu kaw tuh lagu zaman Parameswara, sikit maju dari Hikayat Merong Mahawangsa. Okeh, aq lagi semanagat untuk lari!


2. Kaw duduk kat tepi tangga. Senang cerita kaw bergayut. Bergelak sakan, sebab pakwe kaw buat lawak tahap maharaja lawak. Lawak gila pecah perut. Itu tak dehal. Aq boleh tabah lagi dengar. Tapi bila part pakwe kaw mula bercerita cerita Titanic, aq dah rasa tak best. Kaw plak menangis...makin aq cuak, eh, makin kuat kaw nangis yer. Siap kaw esok pagi!


3. Pukul 2 pagi. Biasalah sunyi...dapatlah aq blogwalking study dengan tenang. Tetiba, takde angin, takde ribut...korang satu bilik bergelak sakan! Terkezut makk, nokks! Kalau ye pon korang feel tengok si Ucop Wilcha tuh, agak-agaklah kan nak tengok waktu-waktu cenggini yer?


4. Member ketuk pintu bilik dengan penuh kencang tanpa gtaw nama. Ok, this one is so creapy. Pernah terjadi. Aq sorang tak tido lagi. Da lah aq pakai headset, tetiba dengar bunyi pintu kena ketuk. Sikit lagi nak pecah pintu aq ni taw. Aq terus melompat naik katil roomate aq. Opocot!


5. Yang ni aq tak tawlah, ada yang suka, ada yang tak suka. Tapi pada aq, pada waktu-waktu camni, bila nak g toilet tuh, hentak kaki takyah lah nak bunyi sakan woyy...nyett..nyett.... Ada orang, bila bunyi selipar camtuh, baru confident nak g toilet sebab 'kononnya' ada gak nak g toilet. Tapi pada aq "kalau yang bunyi tuh bukan manusia cana?" wow!






P/s : Okeh, selamat study semua!! =D
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME