[Review Movie] Just Go With It

Saturday, April 16, 2011 - si tukang karang : zey at 1:46 PM
Assalamualaikum~


Malam semalam aq tengok wayang. Ok, rasa cam dah berabad gila kan aq tak buat review pasal any movies kat sini. Sebab, the truth is aq memang dah berkurun tak tengok wayang. Dan semalam ada seorang member, budak master fikiran celaru...pasal pakwe dia mungkin...dan dia ajak kami untuk lepaskan tension dia. Ok, aq ikut je. Actually this was like the first time aq hang-out ngn dorang. Dorang dah banyak kali ajak before this. Cuma kali ni je aq ada kelapangan. 


Just Go With It!
Jalan cerita memang nampak tipikal. Nampak biasa. Well, you know bila one guy [Adam Sandler] 'falling in love' dengan a very damn hawt sexy girl, he tried so hard to get that girl, dan jalan paling simple [mungkin] adalah dengan bantuan kawan sendiri. Kawan tu pulak perempuan [Jennifer Aniston]. Oh, come on, a girl and a boy yang sangat2 rapat...know each other for years, takkan takde rasa sayang kan? Cumanya mereka sendiri tak nampak.

But...but this movie is not like other typical-bestfriends falling in love. Cerita ni memang lawak gila nak mati. Well, it's Adam Sandler, paham-paham jelah lawak dia yang kengkadang 18sx tu. haha! and honestly, I just falling in love with him. Oh, come on, aq dah tengok dia berlakon dengan banyak cerita...aq dah banyak gelak dengan lawak dia, but this time...I...just...MELT! From this movie, now I know why most girls love dating with funny guy. 

Adam Sandler and Jennifer Aniston
And...and....Jennifer Anniston, she is so damn hawt! Gosh, how we miss her. Dah lama tak tengok dia berlakon kan? And rambut dia, memang cantik gila...muka dia maintain awet muda je...haha! Seriously, you guys patot tengok cerita neh. Memang tak rugi~ Seorang lagi actress, okeh, takdelah hawt mana...bak kata member aq tuh : badan berisi! haha! 

Yang diraikan, yang sedang berjiwa lara : SHIRA.






P/s : Bila hang-out dengan budak-budak nih, ada je soalan cepu mas.
Yes, i am single. I don't have any steady boyfriend. 
BUT I do have stories that I rarely wanna talk about. 
Thanks. Respect. Thanks. Tanya. 
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME