Gossip...youuu....~

Tuesday, April 5, 2011 - si tukang karang : zey at 10:49 PM
Hola kaki gossip~


Yang ni kaki jalan
Ajib, Iqa, Along



Sebut pasal gossip, laju je yer nak kliknya? haha! Anyway, gossip kali ni yang aq nak cerita mungkin dah basi. Mungkin dah ramai orang taw, sebab bila aq gugel nama beliau sat tadi, ada je nama beliau dengan girl dia..hoihh... Dan aq secara jujurnya baru taw, time aq jaga kedai tadi. Baca magazine secara free. Aq terkejut! Jaw open siap. Nasib baik takde customer kalau tak mesti best je kena menganjing [cam kes aq nyanyi lagu grenade kat motor, hampeh r mamat tuh!]


Kenapa aq terkejut bagai? Sebab aq minat dia dalam-dalam wo. Aq baca blog dia. Since dia celebrate birthday dia tahun ni, aq dah smell something fishy happen. Bau macam ikan goreng kunyit. Sluurpp! --_- Pertama aq agak beliau dengan Liyana Jasmay. Tapi, gayanya macam abang dan adik, tak lebih dari tu. Bila aq usha lagi, aq agak beliau dengan Anna Raffali neh, semacam je asyik2 muka dia je kat VC Anna Raffali tuh. Sapa admire sapa?
Aq dah agak korang yang bijak pandai neh, mesti dah dapat teka kan?


Zahiril Adzim

Ha,..ye..betul lah tu....Zahiril Adzim. Bulan Mei ni nak bertunang da woii. Depa couple dah 6 bulan dah. dan aq baru tahu hari ni.. =( Depa dua plan tak maw tunang lama-lama, nak ikat sat saja, pastuh terus nikah. Well, itu yang terbaik, boy! Mamat nih couple bukan dengan calang-calang orang wo. Personaliti TV3. Cantik, comel orangnya. Seriously, aq restu depa dua! Cepat kahwin, pastu dapat anak comel-comel yer? hoho. Dan girl ni dulu pernah couple dengan Kamal Adli. eh, ni dah gossip liar namanya.

Ini dia girl yang bertuah : Shera Ayob!



“Walaupun sekadar majlis pertunangan sahaja, ia adalah satu perkara yang perlu diambil serius dan saya agak berdebar-debar menunggu hari tersebut.
“Justeru itu, selain beberapa filem lakonan saya yang bakal dikeluarkan seperti Senjakala dan Bunohan, saya juga akan memberi fokus mengenai persiapan pertunangan ini”
“Alhamdulillah, setakat ini kami sudah pun berjumpa dengan kedua-dua belah keluarga kami dan saya sudah pun bersedia menggalas tanggungjawab sebagai seorang suami Shera” Zahiril Adzim.
 Okeh..okeh kepada peminat Boy, korang janganlah hampa yer. Doakanlah yang terbaik buat mereka dua. Latest mengenai Boy, filem terbaru dia akan keluar di pawagam 14 April 2011 : Senjakala. Cerita Ahmad Idham. Aq harap cerita ni tak macam cerita seram yang biasa Ahmad Idham buat. Kalau aq tengok pon, mungkin sebab Boy. Well, aq kalau tengok wayang mestilah berkira, siapa lead actornya [actress tak senarai okeh?], siapa penerbitnya, siapa directornya. Yelah, kalau Movie Prof Madya A. Razak Mohaideen, korang boleh agak kan ceritanya camna. Tapi pada aq, director Malaysia yang aq admire habis dengan movie dia ialah : Mamat Khalid! Filem-filem dia memang sempoi habis wo!


Instead of having six packs abs, he got one spare tire! Kaw hade?! 

apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME