Berlari la kaw, Mencari Konco?

Wednesday, April 20, 2011 - si tukang karang : zey at 10:56 AM
Dia ni wannbe...versi gedempul....konon unedited version....tapi pic dia semua bloom high 13 kali punya... aq malas nak cerita, aq brain wash dia...k, fine...dia tak approve komen aq....dasar chicken, drumstick tul lah!


Honestly aq kenal minah tak sedar diri ni pon dari wall facebook Mr K. Konon masa tuh dia dating dengan mamat so-call Mr k, then letak link kat wall Mr K. Gila. Aq mati-mati ingatkan cik ayam ni awek Mr k tahu? Sebab aq dah baca blog Mr k for ages, masakan Mr k boleh main cinta dengan gadis si ayam ini. Rupanya ini cara cik ayam mintak perhatian... but my incredibly gorgeous Mr K tak melenting pon, langsung tak letak link cik ayam kat mana-mana entri dia....I suka cara you khairul! Oh, come on...si milimilo yang ada ehem-ehem dengan Mr K pon tak kecoh larr!


Ok, bak sini aq cerita pasal akta memplagiat dalam dunia belog yang aq tahu. Sedikit ilmu yang aq timba masa semester pendek yang lepas. Dengar sini, mana-mana karya yang kita publish kat umum, kita mesti wajib kreditkan pada tuan punya karya. Itu Karya. bukan gambar. Aq ulang, bukan gambar...Gambar yang kaw ambil, tapi kaw wat entri versi jilat-punggung, walaupun tak di kreditkan pon, trust me the cik ayam will still know you...dan letak link blog kaw kat entri dia...toche, toche,...sebab payungkan saya.... toche....~


Jom, ikut aq pergi US. Korang cuba google gambar PRESIDENT BARRACK OBAMA. Banyak kan gambar? Ada gak yang diedit gila-gila. Ada tuh yang letak gambar si Barrack tak pakai pape....Si Michelle pon boleh lepak je. Sebab ape? Sebab apa? Sebab orang tahu yang tu bukan badan dia...Ada tak si Barrack tu tetiba melenting nak detect si pengedit tuh, pastu letak bom bawah rumah dia? Dengan kuasa yang dia ada, dia boleh je buat. Tapi dia tak buat! Sebab? Benda kecik doe! Kecik cam dinoflagellate kaw nak besarkan saiz giant squid. Kejadah!  

And that blogger was just wrote the evolution of hijab based on his view. Most peeps reading blog to hear other point of view, and this is his view. His perspective. Come on, don't be like so-close minded...I don't mind of you wear like those 70's fashion, but your thinking is 70's! Gosh, so lame! Trend kaw plak menjadi ikutan. Tak kiralah ikutan untuk dikutuk atau dipuji [blueek!]. Then, kaw tak bangga ke trend kaw tu telah ter-evolusi. Oh, kaw tak nampak tuh, sebab kaw marah orang guna gambar kaw.


*Ini adalah antara isi komen yang aq hantar, tapi tidak di-approve. Aq cuma nak tengok dia reply hape, xde kerja doe aq nak tgk blog dia tuh!


Again, untuk kawan-kawan yang kita suka.


Inspektor Ramos -Hujan.

Muda memberontak etika yang kononnya akan dipegang sampai ke hari tuanya
Jari jemari contoh lidah tidak bertulang yang berkuasa
Sains dan agama tidak sehaluan menjadi puak-puak yang lemah
Hanya ditemani komputer untuk menulis blog mencampak batu menyorok tangannya


Bangkit kau jadi Pak Pandir
Berlari mencari kuncunya
Bangkit kau jadi Pak Pandir
Berlari mencari kuncunya
Bangkit kau jadi Pak Pandir
Berlari mencari kuncunya
Bangkit kau jadi Pak Pandir
Berlari mencari kuncunya

Digital kini semuanya digital-digital belaka
Dari syurga ke neraka dimuat turun ke dalam komputer ribanya
Cinta songsang diterbalik dunia mata keranjang laki-laki dan wanita
Pembangkang mahu publisiti murahan memfitnah cuma senjata ringannya

P/s : Come on people, we don't seek for any FAME from this blogosphere~
P/s/s : Kalau kaw approve je comment aq tuh, boleh la kawtim...kira kes setel.
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME