Bulan April ni Aq Dating

Saturday, March 12, 2011 - si tukang karang : zey at 7:10 PM
Hola readers~


Ceh. Ceh...layot layout baru, gegirl sungguh!
Tak de r, boring dengan layout lama...terasa cam nak tukar...
aq? pink? ok, sila jangan tengok pink yang cipot tuh, ni yang putih satu screen ni hangpa tak nampak?
Nak layout yang simple je...tak maw crowded dah.. =)


So kepada makhluk-makhluk yang teringin sangat nak tengok aq berdating semula, inilah masanya....
Eh, cop. cop...lagipun aq tak pernah cerita pasal kami kan... 
Meh sini, duk dekat-dekat dengan skrin, aq cerita satu persatu.
Sebelum tu, aq tunjukkan gambar dulu yer.
Ceh, dah macam cerita Labu Labi daaa....~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/
Eleh, dia ni muka je ganas semacam, tapi dalam hati ada taman bunga wo!
Manja dia, sayang dia, aq sorang saja boleh rasa. Cewah!

Ok, fine. Taw. Ayat perasan... =pp
Actually, aq cuma nak gtaw kat sekalian (terutamanya) gadis-gadis Malaysian neh, bahawasanya kalian semua amatlah bertuah pada bulan April neh.
Sebab apa? Sebab apa? Sebab korang beruntung, bulan April ni je dah ada 3 band/singer luar negara datang perform kat Malaysia!
Ha...sini, aq kasi jadual kat korang :

10hb : 


Ticket price : RM 98, 188, 288, 358, 498

29hb : Maroon 5
Ticket price : RM 115, 185, 255, 355, 485

So, kepada die-hard fans Bruno Mars, JB and Adam Lavine. Tunggu apa lagi? Kumpul duit and bo0k the ticket!

Err, I rasa u lagi comel dengan topi u tu~

Ok2, papepon, i just love the he is! haha! Apa yang buat aq tertarik sangat dengan Bruno ni sebab dia Mat Jiwang. Apa ada hal aq layan Bittersweet bagai, tapi bila ada lelaki romantik aq cair gak wo!

Aq gtaw lar serba sedikit pasal dia ni.
Nama sebenar Bruno Mars ialah Peter Hernandez. Beliau dilahirkan pada 8 Oktober 1985. Eh, umur u dah cantik sangat dah untuk propose a girl. Tahu? He was once addicted to cocaine sebelum masuk dunia glamour neh. Tak pe, let bygones be bygones...yang penting sekarang~ *_^ 

Cian incik Bruno, dari Hawaii dia datang sini, tapi tak dapat plak I tengok u perform. =< 
Bukannya apa, minggu tu dah start minggu exam, esoknya plak, 11hb : first paper exam aq. Tak pelah yer, kita dating lain hari... =) 







p/s : If love coast, I rather be single~
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME