Bila Kapel, Saham Tinggi?

Wednesday, March 16, 2011 - si tukang karang : zey at 10:53 AM
Assalamualaikum~


Korang pernah merasa menjadi single?
Korang pernah merasa berkapel? 
Korang pernah perasan tak apa beza time korang kapel dengan time korang single-mingle?
Tak yah tengok jauh, cuba korang tengok ke-feymesan / market korang bila korang single, dan bila korang berkapel.


Ada seorang member aq kata 'bila kita kapel, saham kita tinggi' sebab time tulah depa duk kondem kapel kita, duk usha kita berdating, atau ada juga yang respek dengan cara kita berkapel.
Tak kiralah yang baik atau di sebaliknya, yang pasti depa nak amek tahu.


Tapi yang tak bestnya, bila kita dah declare dengan sorang tuh, mulalah 'secret admire' menonjolkan diri. Bukan sorang, tapi dua...ada gak yang ramai.
Shit. It happens!
Dan time nih, lu orang jangan gatal kepala hotak, fikir yang bukan-bukan kononnya 'secret admire(s)' lu orang lagi baik daripada kapel lu sekarang.


Yunalis Zarai.
Gadis yang bermain instrument memang nampak hawt.



How to solve? Senang saja...cuba korang fikir, mungkin secret amire korang tuh, lagi baik daripada kapel korang, almaklumlah, dia senior dan kapel korang tu sama batch ngn korang je tapi, nasihat aq : jangan jadi tamak!
Sapa cepat, dia dapat...korang ingat kapel korang tu tak terketar-ketar ke nak propose korang dulu?
Ingat benda tuh senang cam makan kacang Ngan Nyin?
Korang pikir kapel korang tuh tak wat 'research' ke?
Korang agak berapa lama dah dia usha korang?


Instead of your senior goyang kaki je, yakin kononnya dia boleh 'own' you girls sekelip mata saja. Tak perlu makan masa yang lama.


Betullah memnber aq kata 'bila kita kapel, saham kita naik'. Bila kita dah declare, berduyun-duyun boys yang kononnya lagi baik dari bf kita propose kita sekor-sekor. Tapi bila kita single.Tak de nya depa yang laki nih usha kita segigih tu~










p/s : ok, rasa tercabar bila si hellioz triquetra pon dah buka hikayat chenta beliau. eh, u ke tu, helly? '-_-
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME