Oh, Perempuan!

Monday, February 28, 2011 - si tukang karang : zey at 6:31 PM
Assalamualaikum~


Baru lepas ter-stalk a few friends dalam fesbuk. Well, bukan ke fesbuk memang diwujudkan untuk stalk orang? muahaha!!! Silap nih, fesbuk bukan satu medium untuk korang ngintai segala privacy org,k?


Cerita nya bermula begini, start dengan member aq nih di-tag dengan gambar nya dengan seorang lelaki. Eh, lelaki ni macam kenal laa...aq pon zoom kasi besar. Terus 'open link in new tab'. Sah, mamat nih member aq. Yang pelik bin ajaibnya member lelaki aq nih dah ada awek. Dan awek dia bukanlah member aq yang aq cerita tadi.


Aq ingat lagi dulu, aq pernah tumpangkan awek dia nih kat bilik aq, sebab depa nak balik kampung sesama. Seb bek tyme tu ro0mate aq takde, so dapatlah dia tumpang katil ro0mate aq tu kan. Tak pe, tak rugi jadi baik.


Si pakwe ni plak selalu kata kat aq yang dia sayang dengan cik awek nih. Selalu cerita masa depa kenai dulu, tyme sekolah..segala...segala...semua dia nak cerita. Dengan harapan aq cerita kat kaw kenapa aq clash ye dak? Oh, itu tak mungkin berlaku. Sebab dan sebab biarlah aq simpan sorang. Aib dia aq lindung, pekung aq, aq tutup. Bila kaw tanya, cam biasa aq akan cakap "tak de sebab". Dan semua orang taw "everything goes with reason(s)" cuma terpulang sebabnya utk diberitahu atau tak.


Ok, enuff. Sepanjang aq kenal dia, he seems to blame me for my break-up. Asal lak kan? Kepoh gila nak-mati.  Budget lu bagus? Budget lu setia la sangat kan? Nah, tengok ni pic kaw dengan pompuan lain. Bagos plan kaw kan, kaw cakap kat pompuan tuh jangan tag nama kaw kat photo dia. Kat facebook photo kaw? haa...penuh dengan pic kaw dengan cik awek. Selamat?!


Betul lah aq dengar rumours yang kaw ada simpan kat sini. Bila sembang ngn aq, gebang kata yang kaw selalu turun uni cik awek, rindu? pe jadah nya? Dan aq plak, lebih percayakan mata aq daripada telinga aq sendiri. Sekarang aq dah nampak bukti depan mata. Malas dah aq nak dengar dengan cerita kaw yang budget bagus tuh. huh!


Ha,...yang pompuan 'simpanan' kaw tu pon satu, bukan ke dalam facebook kaw, dah terang2 tulis yang kaw 'married' to cik awek? Dan dia plak dengan bangganya letak pic korang dua sebagai profile pic. Benda busuk, tak yah la nak simpan lama...lagi lama lagi busuk, lagi kuat baunya oi!


Tyme korang usha-mengusha dulu dengan cik awek, cam aq tak taw. Cik awek kaw tuh sama floor dengan aq. Dan aq bukan katak di bawah gelas. Harap maklum. 







I WISH that BOYS WHO Love TO BREAK GIRLS HEART into pieces, LEAVING SCARs that Take a really long TIME to HEAL, WILL BeC0ME GAY WHEN THEY get MARRIED
!!!!!!!
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME