Mimpi ngeri yang aq rasa cam tak perlu cerita~

Tuesday, February 8, 2011 - si tukang karang : zey at 7:39 PM
Assalamualaikum~


Mimpi yang aq cuba nak cerita ni actually dah lama dah, minggu lepas time kat rumah...banyak gak lah aq mimpi [well, dapat tilam yang empuk dan bilik lagi sejuk =p] tapi mimpi yang ni memang paling ngeri / spooky / freaky / so-not-gonna happen.
Tadi aq baru cer kat Sern pasal mimpi nih. Kalau korang takde exam mid sem minggu ni, bolehlah baca entri ni sampai abes. Kalau ada exam cam aq bolehla letak dalam list keep-in-view korang yek!


hipnotis korang..wuuu...wuuu...~


Lokasi tempat mimpi aq ni ialah sekitar uni. Kat kolej atau kat fakulti, ituuu...ituu...lah yang aq tak nak gtaw. =) Scene pertama best je aq tengah makan...makan dengan sapa?....dalam mimpi tu aq makan dengan pakwe aq, ok itu perkara biasa...aq zoom punya zoom sapadia pakwe yang 'bertuah' neh. Time ni dah start cuak... tarik nafas dalam-dalam........ aq dating dengan pakwe SENIOR aq. Aq kenal dia neh. Tegur biasa-biasa je dengan dia selama ni pon. Dalam mimpi tu aq takdelah rasa sayang or benci ke hape-hape...sebab entah sape-sape je dia ni kan boleh sesat kat dalam mimpi aq. Dalam mimpi, rasa cam dah biasa je dating dengan dia neh. uhuk!

Scene kedua, aq tetap dengan cara aq, aq tak suka kapel-kapel yang mencapub. Aq tak suka kasi kecoh satu dunia. Tapi pakwe aq ni plak lain, dia rasa bangga dapat kapel dengan aq, suka jalan kat tempat-tempat yang ramai orang...aq plak ikut je dia.. rasa nyampah pon tak, rasa nak pukul dia pon tak. Well, time tu aq cuma melihat saja tak mampu control the whole mimpi.

Scene yang ketiga yang paling seram! Abes je makan dan berjalan-jalan, pakwe aq nih dengan baik hatinya menghantar aq balik depan blok. Apa yang terjadi??? Pakwe aq tuh ada motor...dan aq dengan rasa ter-hipnotisnya naik motor dengan dia...ok, aq naik motor dengan dia....


aq naik motor dengan dia...


aq naik motor dengan dia...


aq naik motor dengan dia...


aq naik motor dengan dia...


aq naik motor dengan dia...


Bila aq bangkit dari tidur ni lah yang aq pikirkan aq naik motor dengan dia.
Malam esok dan esoknya aq harap aq tak mimpi dia lagi. Thank god. aq tak mimpi dia...kalau aq mimpi dia 3 malam berturut-turut, aq rela insomnia pada malam yang keempat!






Untuk menjaga hati aq yang lara nih, Sern kata mimpi selalunya terbalik, maka aq create lagi satu 'mimpi' yang aq harap akan jadi nyata malam nih. =)


Scene pertama, scene dating...scene makan-makan...dengan sapa? dengan pakwe aq. Sapa pakwe aq, THE HAWWTT...THE HAWWTESS junior in town! Maksud aq junior yang paling hawt sekali kat sini. ha-ha? junior? Yela, dah opposite senior=junior larr! Tapi still, beliau bukan 'anak ikan' aq yer, kanak-kanak... ",


Scene kedua, perangai dia plak yang humble, pemalu tapi cute lagi hensem... nak muntah, g jejauh. ok? Aq plak yang suka duk tayang pakwe aq yang hawt ni kat serata alam. Dia tak marah, dia tak menyampah...dia cuma ikut saja, malah makin sayang pada aq..wenggg...wenggg....~


Scene yang ketiga. Pakwe kachak aq nih takde motor. Tapi beliau ada kereta Peh, peh dah la kachak, ada kereta lagi, junior plak tu wo! Maka dia juga selalulah menghantar aq ke depan blok aq dengan kereta dia tuh. Kalau dia takde kereta pon, aq rela naik bas dengan dia. Biar susah-susah dulu, takpe kita pelan-pelan kayuh...lama-lama nanti kita boleh own Ferrari. Tak gitu?


Aq suka dengan teori Jagung ni.








p/s : Aq rasa ni tulah sebab mengumpat senior.
p/s/s : Dah la, malam ni aq nak study iktiologi untuk exam esok. Bye!
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME