Black Pearl?

Tuesday, February 15, 2011 - si tukang karang : zey at 12:32 PM
Assalamualaikum dan Salam Maulidur Rasul.


“Barangsesiapa yang berselawat ke atasku dengan sekali selawat nescaya Allah (s.w.t) akan berselawat ke atasnya sepuluh kali”. [Hadith riwayat Imam Muslim daripada Abdullah bin Amru bin Al-‘Ass r.a]
kopi-pasta post Suhail. =)

*************************************************************************

Sekarang dah bulan February,...sibuk Mid Sem's Exam...Bulan depan dah bulan Mac, sibuk pasal Dinner College larr...Dinner Marine larr...hadoyaaaiiii....
Sorry to readers and 'silent readers' yang setia membaca belog aq walaupun tak de menda sangat pon yang aq update. Aq agak bangga gak la bila aq berjalan, orang tak kenal aq sebagai chaza, zey... tapi kenal aq dengan nama Less Is More.. hahaha...budget kaw feymes zey?! Lagi ramai yang baca, aq rasa lagilah berhati-hati untuk menulis... ",

First week of March, Dinner College aq. Cam biasa aq TAKKAN spend too much money for the expansive-fancy dress. Aq cari je apa yang ada dalam wardrobe akak aq  dan pandai-pandai lah aq mismatch kan dia. Ada yang tanya tahun ni Chaza pakai baju apa lagi yang gila-gila? Ha-Ha!

Tema kali ni sangatlah simple dan senang nak cari baju...aq ada a few baju + aksesori yang aq rasa nak pakai...tapi still nak minta korang decide..boleh??

TEMA : BLACK PEARL

A
Pakai Jubah Hitam Mekah.

 B
Pakai Jaket.
Kalau pakai nih, dapat motorbike dengan ray-ban memang terbaik! haha!

 C
Simple. 

Tolonglah aq decide yang mana satu wokeyy? Aq nak pakai something yang more to myself. =)

apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME