Bergumbira...

Monday, February 7, 2011 - si tukang karang : zey at 12:42 AM

Assalamualaikum to all readers.


Seminggu lebih dah tak update, sebab seronok sangat berjimba kat rumah...


Bermula daripada aq balik Muar, hujan non-stop dalam 3, 4 hari. Thank god taman rumah aq tak naik air. Kalau naik air tak taw la camne sebab aq pon tak pernah lagi mengalami banjir.
Dengar cerita Johor, Melaka n Pahang naik air...


Cuti CNY ni semua kedai duk pakat tutup, kalau yang berbangsa Chinese tu aq fahamla, raya dorang tutup seminggu pon tak pe...ni kedai bangsa lain pon tutup...pe cer? Nak cari top up pon sampai 2, 3 kali pusing cari kedai bukak.. hadoiiyaii...~


Entri kali ni pon aq tak maw cerita banyak, cuma nak letak pics je. A few pics about things yang buat balik rumah. Enjoice!


Shopping untuk wedding Along bulan Jun nih.

Shopping dan shopping.
Abah n ibu tengah kaya larr tuh, semoga dimurahkan rezeki selalu.. =)

Big Time.
Makan kat Food Court Jusco, Melaka.

Nak ni..tapi abah tak maw belanja... =(
Sapa nak belanja?~

Majlis Tunang cousin aq-Mimie-

Along yang pakai kebaya hitam tuh.

Tak de kerja.
 
Makan dan makan sampai badan naik..hurrmm~

 
Sepatutnya aq dah balik hari ni, tapi disebabkan aq mengada, tiket bas habis maka aq balik lah esok pagi. Sampai uni dalam waktu tengah hari.
Terkejut pulak aq time aq minum petang kat luar, Prof Othman Ross call aq kata lecture untuk esok bukan dia yang masuk, tapi Prof Ismail yang masuk. Aq kena inform kat semua mariners.

Prof Othman Ross.
Alahh...prof ni cam taw2 je saya balik lambat yer?=pp

apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME