Vote For Feel Free To Fly's Contest!

Sunday, January 2, 2011 - si tukang karang : zey at 6:43 PM
Hola to all readers!


Seperti yang korang semua tahu, aq kan ada join contest Feel Free To Fly Contest.
Tu...tu...cuba tengok kat sidebar tepi tu sebagai bukti.. =)
Thank god, pic yang aq send dapat top 50.
So, the next step is to vote pics top 50 utk melayakkan ke top 20 plak.
Lepas tu, barulah juri2 proffesional yang pilih antara top 20 tuh.


Ingat yer..nombor 8!

Nak usha contestant lain punya pic? klik sini.
Haha..banyak gila kan yang bagos-bagos...silalah mengundi dengan bijak sebab korang cuma boleh pilih sorang je untuk vote,ok.

Aq plak nak berkempen untuk pic aq n juga adik aq :

Zey : FFTF OO8


AD J : FFTF 010

Ok, antara dua pic, mana lagi cambest?
Korang buatlah pilihan yang bijak yer....
kalau adik aq menang pon, boleh aq tompang sekaki dengan hadiah Body Shop tuh..huhu...~


Haa...lagi satu tempoh pengundian adalah selama seminggu je yer...
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME