Sakai nya mana? Lancau nya mana?

Tuesday, January 4, 2011 - si tukang karang : zey at 9:36 AM
Assalamualaikum n salam SATU MALAYSIA.


Pagi ni aq tak de kelas, sementara tunggu baju aq kat dalam mesin basuh yang nearly nak telan duit aq, aq pon berjalan-jalan kat belog2 kamu semua.
Sambil tu bukak buku gak. Yah. Yah. Fesbuk.


Rata-rata news skang cerita pasal si Karam Singh Walia.
Act, malam semalam pas kerja, aq dah tengok dah entri mr.K.
Aq cuma dapat baca je sebab line cam gastropod. Jadi pagi ni barulah aq dapat tengok full.






Karam Singh Walia. Malaysian,..sape je tak kenal dengan peribahasa dia tuh.
Ok, isu bangsa melayu bukan berasal dari Malaysia dan juga bukan berasal dari Indonesia. 
Dan terang-terang dia kata tyme tuh dia tengah mabuk. Tak waras.
Frankly speaking, kalau korang p jenjalan kat lorong-lorong belakang yang penuh dengan mat gian n gila todi, dia kata dia ada sejuta dalam maybank la...macam2...
Nak tanya, lu orang ada amek port tak?
Even dia kata nak bank-in duit dalam akaun korang pon, korang ada amek kesah tak kat dorang yang tengah tak waras neh.
Common la, sapa ajar jatuhkan hukum pada mereka yang dalam keadaan tak waras?
Maybe those words shouldn't be saying by those famous person.
Pity himmm... =((


Ok, aq bukan nak back up sapa2....but then, kita guna akal kita, berfikir....
Jangan tunjukkan yang kita sama mabuk cam dia.  tak educated.


Sistem Televisyen Malaysia Bhd. (TV3) telah menjalankan siasatan berhubung dengan kes ni.
Ada yang kata Karam Singh Walia kena ugut...tak pelah, biar depa uruskan.
Yang pasti aq rasa dalam masa yang terdekat neh, konpemla Karam Singh Walia neh jarang masuk tv, takut ada lagi pihak-pihak yang melenting.
Sudah-sudahlah kacau periuk nasi orang.k...












p/s : Whatever it is...kita tunggu jelah apa ending isu neh.
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME