Pemain Bola Sepak Kebangsaan

Thursday, January 20, 2011 - si tukang karang : zey at 6:49 PM
Hey....hey..ape kabar semua?


Maybe entry yang ni kinda lambat compare to bloggers uni aq, semua dah duk upload pic pemain bola sepak nih semlm.
Bagi yang tak taw, semalam bersamaan 19 Januari merupakan hari untuk Sesi Autograf & Ambil Gambar Bersama Pemain Bola Sepak Malaysia. Aq tak taw pon yang sebenarnya aq di-invite via fb dah lama dah, tapi baru aq approve a day before event yang gilang-gemilang-gempak-gila sangat tuh.
Lagi aq semangat nak datang sebab yang pemain yang dijangka hadir adalah :

Mohd Razman Roslan
Mohd Asaruddin Putra B. Omar
Safiq B. Rahim
Mohd Amirulhadi B. Zainal
Mohd. Safee Mohd Sali

Yes, Safee Sali yang gila damn hawt tu datang! Safee punya pasal, aq pon pakailah my-first-date blouse, kononnya dapatlah dating ngan Safee plak kan.

Lulu, Zey n Yana

Lama gak lah tunggu depa mai, sempat kitorang berposing dengan poster yang berharga RM2~

Mohd Razman Roslan, Mohd Amirul Hadi Zainal, Mohd Asraruddin Putra Omar, Mohd Safiq Rahim.

Ha..tengok..tak pasal-pasal aq wikying nama dorang kan~

The Kapten.
 [sorry mun...~]

Dia nilah yang ada gossip dengan Rozita Che Wan tuh.
Statement dia "Saya dengan Rozita tu rapat biasa-biasa je"
He-lo..cliche!

Hawt gak dia neh...~

Dia nilah yang paling payah nak bukak mulut taw~

Walaupun agak sedih sebab Safee tak de, tapi aq teruja gak dapat jumpa dorang neh. Padahal tak kenal pon, bila dah jumpa depan-depan tak pasal-pasal join che ahkak sebelah histeria sama! haha! Sampai tersalah histeria kat senior bola sepak ukm...[nampak sangat tak kenal kan?]

Akhir kata, Majulah sukan untuk negara! chalo~







p/s : Malam neh aq gerak g Pulau Penyabong [?] k, aq g Mersing, Johor.

apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME