JB datang KL?

Saturday, January 8, 2011 - si tukang karang : zey at 8:55 AM

Hello people!


Justin Bieber


Justin Bieber will be performing in Kuala Lumpur this 21st April 2011!!

dah..dah...jangan duk histeria kat belog aq naaa...~
To all kipas-susah-mati, korang mesti naik gila kan dengan konsert dia neh.
Mostly yang fanatik dengan JB neh budak2 baru nak naik sekolah, baya2 adik perempuan aq.
Aq admit, Justin Bieber memang talented... walaupun suara dia cam lady-like..hehe...~ keliru gak ngn suara dia dulu...haha!
Will JB be the next MJ? Aq rasa boleh je, sebab si JB neh punya suara pon ala2 MJ time kecik gak.
Itu pon kalau dia berjaya maintainkan kefeymesan dia in a clean way.
Susah jadi feymes dari kecik ni...kena pandai sendiri [bukan pandai2 sendiri]  or not u'll be ending like Britney Spears, Lindsay Lohan, Drew Barrymore and others.

N kepada people yang tak berkenan dengan JB neh, stop complaining larr...

MUSIC IS UNIVERSAL, YOU HATE THAT SOUND, YOU DON'T GIVE A DAMN ABOUT IT. -ZEY-


Dah tak nak dengar tu sudah, jangan wujudkan propaganda lain plak, k.
Cakap2 lebur, Adam Lambert dah selamat pon buat konsert kat Malaysia, same goes to Pussycat Dolls doing konsert yang 'lebih sopan' dan 'tertutup'.


Aq baru je like fesbuk hitz.fm neh. sebab aq lebih layan fly.fm...wink2....~
Aq baca balik post2 yang lama pasal JB datang KL neh.
Ada komen yang best, ada gak yang tak best..antaranya :



 ‎:( im going to miss JB concert and every other concert :( screw moscow :( screw uni who took away the fun from life n i really miss listening to hitz




PLEASE TELL ME HOW MUCH IS THE FRONT SEAT FOR JB CONCERT PLEASE....HURRY EMERGENCY....AND WHY THERE'S NO VIP TICKET??URGH!! I WANT IT.......SO BADLY BADLY AND WORSELY...HAHA



‎1st of all.dun spin justin bigshitbieber song.more to metal and core and rock pls.




Psss....nak taw tak JB date ngan sape skang?




Guess Who???


















tadaaa......................!


Selena Gomez is dating JB now!




p/s : i think JB is shorter among boys in his age. Patotla gerlpren JB semuanya lebih tinggi dari dia dia! hehe,.. 
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME