I'm Addicted to Caffein? Gosh!

Friday, January 7, 2011 - si tukang karang : zey at 1:18 AM

Assalamualaikum and have a very good day people!

Woow...greetings tak le blah...try to find the unique thing, tak cliche...haha!
Cop, cuba korang try google translate [English to Malay] perkataan GREETING and GREETINGS. apa beza dia?~


Pic sekadar hiasan.
Takde kena mengena dengan mereka yang gemarkan makanan mentah ini, ok fine, makanan separuh masak.


Ok, skang aq nak bagi korang satu quiz.
Quiz neh simple je....korang kena bagi pape je yang terlintas dalam pikiran korang bila aq bagi satu perkataan neh.
Cam contoh, Lancer = Jerung.


Dah sedia? and you don't have to take a long time to answer one question, ok?


cat = ...
dog = ...
rat = ...
coffee = ...
sea = ...





Dahh..dah..kan aq dah cakap, jangan pikir lelama...
K, skang aq tunjukkan kat korang jawapan aq :



cat = gangster
dog = man's best friend
rat = busuk.
coffee = addicted!
sea = tenang







Korang taw tak, sebenarnya ada maksud tersirat di sebalik quiz neh.

cat melambangkan pasangan korang.
dog melambangkan personaliti korang dalam khalayak umum.
rat mewakili orang yang korang tak suka/benci.
coffee [ni yang tak best neh,] melambangkan persepsi korang terhadap sex.
sea ialah apa yang korang tengok pada life korang sekarang like family, friends, job and others.


Aq syak omputih yang wat soklan neh...
Confident je aq jawab, sekali kena kat batang hidung aq plak.. adehh.. -_-'
Aq cuma nak highlightkan certain things je.

Imagining aq kapel ngn seorang gangster...peh.peh. kerja dia gaduh je, almaklumlah dia kerja under itu loan shark. Tapi aq rasa selamat sebab badan dia ketul2 cam Aaron Aziz. Aq taw dia memang kacak. Walaupun orang kata aq ni man's best friend, tapi tu semua sebab ramai guys sendiri yang nak kawan ngn aq, [ok2 hakikat nya tak pon!] sebenarnya laki aq tak kasi, aq rapat gak ngn housewife sebelah rumah aq neh...selalu aq belajo masak dengan dia. Orang yang aq tak berkenan plak memang aq elakkan. Sebab? Kalau boleh aq memang tak kasi dia mencemarkan udara aq. Dia busuk! =p

Gangster? haha!

Quiz ni sekadar untuk suka2 jer. 
And how does coffee related to sex? duh. Doesn't making any sense.
So, don't afraid to take a cup of coffee and get addicted to it! muahahaha!!!


big credit to : aemy





Makan tengah hari lauk ikan kerapu.
Dah malam camni, aq duk merapu. =)
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME