BOOTies

Saturday, January 15, 2011 - si tukang karang : zey at 8:09 PM
Assalamualaikum~


Entri kali ni khas untuk adik perempuan aq yang nak tengok sangat boot aq yang baru beli tuh...
Beli boot is really on my list. Actually start suka dengan boot time tengok Zahiril Adzim  pakai boots kat negara Nippon.
Pastu si Fatin Liyana  plak ada beli boots.
Nice la plak tengok depa ni pakai boots....dulu tengok Yuna pakai, tapi still tak dapat menarik hati aq untuk membeli nya.


Since dari hari tu aq memang berniat nak beli boots nih.
Kebetulan plak, masa jenjalan denga Sern, Syifa n Yana ada plak offer kasut+boots gila-gila punya offer kat The Mines.
Beli   1=20%
      2=30%
      3=40%
      4=50%
Manalah aq tak tertarik dengan diskaun dia. Lagi plak dengan benda yang memang dah lama aq nak beli. 
Kebetulan plak time tu tengah offer Krismas n New Year.


Aq nak buat satu pengakuan yang sebenarnya aq memang pantang tengok offer gila-gila on kasut. Since kat Penang dulu,..lagi aq pantang bila nampak diskaun 2 pasang kasut = RM50. Memang aq laju-laju beli.
Balik Johor, ayah aq plak tensen tengok kasut-kasut aq yang membukit.


Barang biasa-biasa cam t-shirt, beg ke, kalau harga dia 2=RM10, 3=15..aq rasa cam murah gila.... padahal aq rasa kalau dibahagikan, tak delah kurang sangat pon!


Terbaru aq beli mask Elianto 5=RM15. Dia kata satu tu RM7. Aq pon laju-laju beli....Bila singgah kat Sinma, nampak harga mask 1=RM3. Eleh sama je harga..Tapi aq dah beli 5 dan aq tak rasa membazir. ",


Aq rasa promotion camtu memang jalan der~


Boot ni plak aq beli dengan diskaun 40% sebab Yana n Syifa beli sekali. Sern tak beli sebab dia nak beli blouse putih yang vogue gitu! hehe,.. =)


Pics ni plak aq snap time rumate aq tak de... =)


Sila IGNORE latar belakang yer... '-_-

Aq sangat puas hati. Except for the rambu-ramba kat boot tu, rasa cam nak rebond kan je!

Actually, ingatkan nak beli boot yang tak de heel...tapi kat kedai tu yang tak de heel nampak cam tak lawa.
















p/s : Kepada Along, tolong jangan tanya harga asal dan harga selepas diskaun. He-lo, boot ni tak de brand pon compare tu Carlo Rino, Sembonia yang cecah ratus-ratusan tu ok?
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME