Bila depa dah pandai berpesen....

Wednesday, January 12, 2011 - si tukang karang : zey at 12:54 AM
Salam demam Juara Lagu...Salam demam Ana Rafali....


Xmaw cerita pasal Ana Rafali yang semua orang duk tanya kenapa Ana Rafali? Kenapa? Porke miyanmore?? Entahla.
Aq pon xkesah, yang pasti, persembahan Zahiril Adzim memang terbaik!
teater thing. Honestly, aq xpaham sangat...err, kurang penghayatan maybe?? ada 2 sangkar? ada jembalang? adehh...-_-'


Keputusan juri adalah muktamad. So no use for arguing.


Korang ada tengok itu Red Carpet AJL25? 
Big tengs to Nara, ohbulan n cutecarry for the photoes.
Jum kita usha selebs2 neh punya dress up!




yang lelaki...


deyyy...pakai simple camneh je amek award?


yang wanita...



 Comel. Cam Barbie Doll. --_-








 Pape pon, aq memang respek gila kat selebs neh punya cara pemakaian.


Comel Gila!


Stylo yang amat dengan kasut pink Barbie tuh.


Stylo sangat!


Simple. tak de selirat sangat sampai nak pose pon payah!


xperlu aksesori yang heavy sebab muka dah cute!



xperlu makeup tebal!

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v
Budak kecik yang pandai bergaya...

Mia Sara Nasuha!





Lisa Surihani
Yang ni pon aq respect gak.








p/s : gwa rasa cam nak pakai cam Lisa kat diner nanti boley?
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME