Photo Contest: My Bestfriend Forever!!

Tuesday, December 21, 2010 - si tukang karang : zey at 9:37 PM
Hey...readers~


Peh. Greeting cam nak flirt...
Ok, arini adalah ari pertama aq menjejakkan kaki ke dalam kelas.
Hari pertama untuk aq, hari kedua untuk student uni aq... ",
Dan trimas banyak, arini aq ada satu kelas je. ;<


Baru jap tadi aq berlari-lari anak ke belog-belog kamu-kamu semua n aq tersesat kat satu contest cambest ni.
Ok, aq pon tak taw nak wat pe arini, jadi aq join.



Nak join? klik kat sini.
Aq pon godeh-godeh la pic profile kat lappy neh. Ada banyak pictoes yang aq rasa nak letak.
Pic aq n besties aq banyak : pic time sekolah rendah, sekolah menengah, kat kmpp, kat uni....
Ok, aq jadi runsing...aq pikir punya pikir, tapis punya tapis, maka aq decide untuk letak pic aq ngn besties aq kat uni neh.

Yana, Lulu, Sern n Zey


Meh sini aq nak cerita pasal sejarah pengenalan ktorang.

Ktorang bertemua dan bercinta kat uni. Masa ktorang first year awal-awal dulu ktorang tak stick together-gether lagi. Oh, lupa nak gtaw ktorang semua ni mariners. Semua amek course yang sama : Science Marine. Pic kat atas pon di-snap masa jamuan dinner marine. 
Camne ktorang boleh hantuk sekepala? Bila fikir-fikir balik, aq pon tak taw nak start dari mana. Ada antara ktorang yang memang lone ranger, ada yang ada besties lain, ada gak yang ada 'klik' lain.
Ktorang mula rapat dan rapat pada tahun lepas : 2010.
At first tak lah rasa sayang cam besties, tapi bila ada antara kami yang tak de, rasa tak lengkap, rasa tak best, rasa sunyi...mulalah rindu. ;p

Kenapa aq anggap dorang neh besties aq? 
Sebab dorang dah jadi sebahagian dari aq n aq pon dah jadi sebahagian dari dorang. --_- Eh?? Siyes geli gila ayat neh!!!!! yukks!
Dorang tak selalu ada dengan aq tapi dorang selalu ada bila aq perlukan.
Tak taw kenapa, even aq baru kenal dengan dorang neh, tapi aq dengan ringan mulutnya meluahkan problem aq sebab aq bukan jenis yang suka bercerita jika tak diperlukan.
Kadang-kadang kita rasa nak luah sangat kat sesorang tu...dan sesorang itu adalah mereka. 
Aq rasa senang bila aq cur-hat dengan dorang! =)



Ini jela esei yang aq tulis ikhlas dari hati...aq tak pandai tulis pepanjang, nanti kang aq touching! uuwaaa,.... =p










p/s : Kepada besties aq yang lain, janganlah kecik ati kecik kaki, aq tetap sayang korang sampai mati.k!
p/s/s : eh, siyes...aq start nak touching neh. Nanges kang?! 
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME