ni lah masalah nya bila cuti lama sangat!

Saturday, December 18, 2010 - si tukang karang : zey at 1:26 AM
Salam readers.





HAAAIIHH!!




ooii! mengeluh? 


Aq nak cur-hat kat sini....
Aq paling tak suka packing and unpacking stuff.
Dan ini menjadi masalah berat bila cuti lama sangat, benci gila nak kemas barang neh...nak angkut sana sini....
Cuti semester je pon..tu pon nak kemas semua barang...kalau rumah aq kat belakang uni takpe lah!
Kenapa aq tak sewa bilik?
Sewa bilik double dah 40 hengget...sorang 20...
Tu plak ada tambahan syarat : sebarang kehilangan barang takkan ditanggung.
Kalau aq sewa bilik, letak printer aq neh segala dalam bilik...pastu kalau hilang, mana aq nak cari ooi?
Bawa printer balek rumah? Sama jelah kalau aq angkut semua barang aq sekali. ye dak?!
Lagi satu, cakap ngan aq jelah, sapa je yang kaya raya tyme akhir sem?


Esok ada besdae party rumah mak cik aq kat Putrajaya.
So, sekali lah letak barang aq sekali kat Bangi....lagi menarik, pejabat tak bukak pagi..
Dah aq kena tompang barang aq kat member aq...
Pastu nak amek balek baby boy aq yang cousin aq jaga.
Esok gak kena setelkan neh. 





Kalau ikutkan hati aq neh, nak je aq balek minggu depan, extend cuti seminggu...sambut kismes kat rumah cam aq wat tahun lepas. peh. peh. tak jadi sophomore lagi tyme tuh dah wat perangai. 
Tapi itu namanya SELFISH!
Sebab separuh barang aq ada kat floormate aq and separuh lagi ada kat member aq.
Aq memang tak suka susahkan orang lain sebab aq tak suka orang lain susahkan aq! wawawawawawa~~~~ 


Tapi skang neh, aq yakin ramai dah student yang dah sampai kat uni.
Rindu sangat ngn katil sane. Bukak FB pon cam dah ramai yang balek.
So semangat larr sikit aq n encik kay nak balek.





Kembali ngn semangat baru




Ready untuk study subject baru.




Ready untuk pikir pasal duit....makan....yela, duk kat rumah megidam keropok lekor pon mak boleh sponsor. kat uni? encik kay? harapan larr!




Ready untuk jadi 'indie' balek. Berdiri atas motor sendiri. haha!




Ready untuk kurangkan gelak cam selalu aq wat kat rumah neh.isyh.isyh.




Ready untuk setelkan masalah dengan sendiri.














p/s : skang dah kul 1.30 a.m dan aq tak tido lagi sebab tadi dah minum nescafe latte, kononnya nak kemas barang yang banyak. Barang dah siap kemas, tapi aq tak ngantok. Apekah?
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME