Kawanku Bintang Coca-Cola

Friday, December 10, 2010 - si tukang karang : zey at 5:44 PM
Hey...hey kepada semua yang suka minum air Coca Cola.....yang suka minum air kopi pon xkesah la...~


Sambil minum air kopi 434...aq berjalan-jalan kat belog kamu2 semua...tersesat plak kat belog neh : fadz
Dia ada cerita pasal program baru kat tv9.
Pernah dengar x Kawanku Bintang Coca Cola??
Program terbaru kat tv9 start 28 November 2010 yang lepas pukul 10 malam setiap hari Ahad.
ok..ok...sory ler info lambat...tapi korang xterlambat lagi nak tengok kemunculan band statik 12 disember nih!


Statik



Dorang nih, bukan juri...bukan artis undangan...tapi dorang adalah peserta!
Program yang cambest nih plak, xde main singkir2 cam program realiti tv yang lain...
Semua peserta dapat masuk grand final dan keputusan penuh adalah daripada juri2 yang cambest nih!


The Judges

The host


Kalau korang nak taw tengok audition program neh, boleh tekan sini.



psssttt...ppsssttt ada gossip sikit, daripada program ni gak, Yuna dan Qi mengaku mereka makin rapat. Tapi, bak kata Yuna, dia ceburi industri ni sebab muzik yang dia bawakan, bukan cerita peribadi dia.
Kalau betul pon apa salahnya...sebab aq suka tengok Qi yang sempoi + cool tuh...n Yuna? I really admire this girl yaww!

Qi and Yuna at Shout! Award

apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME