Jom kita together-gether berlari-lari baby!

Wednesday, December 8, 2010 - si tukang karang : zey at 7:51 PM
Assalamualaikum~





Di-tag...dan mengetag...n kali ini aq rasa lebih lumayan donk...
tengs tu adjamaludin yang sudi megetag aq yer!


Kali ini kita berkenalan dengan BlogLarian. Belog yang menarik untuk up-kan traffic korang. Orang lain try...aq pon nak try gak ni..ho.ho....
Senang je....ikut je step kat bawah ni yer! =)




1) Pastikan ada Banner BlogLarian






2) Jadi Follower BlogLarian


3) Lengkapkan Slogan 'Saya suka berblogwalking kerana....' (tidak lebih 30 patah perkataan)


4) Tag 3 orang rakan atau lebih


5) Beritahu rakan tag anda tentang BlogLarian


6) Akhir sekali Masukkan tajuk dan link entri tadi dalam komen ini bersama tajuk blog untuk disenaraikan


contoh:


Furdunesia@nline


http://furdunesia.blogspot.com....






Kepada yang sudah mendaftar di Bacto.blogspot.com, diharap jgn mendaftar lagi untuk proses kemaskini. Terima kasih


Sumber:

Furdunesia@nline

"


Saya suka berblogwalking kerana saya suka mengetahui pelbagai maklumat yang bervariasi dari dalam dan luar negara di samping dapat membuka minda saya melihat perspektif yang berbeza daripada penulis belog itu sendiri.

Member2 blogger bertuah yang mendapat tag ini :

1) SiManisStrawberry 
2) TripleSmiley 
3) wana_love


apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME