Elephant Bean, Muar

Sunday, December 12, 2010 - si tukang karang : zey at 10:05 PM
Aloha to all readers!




Kalau korang Muarian n gila kopi, aq rasa memang pelik kalau korang xpernah lepaking kat Elephant Bean Cafe neh, or at least beli secara pukal kopi 434 yang memang feymes kat Muar neh.


Sama cam kopitiam yang lain, Elephant Bean ada gak menyediakan wireless kat customer.
k, ni biasa...even kat mapley pon dah lengkap ngan wireless dah.


location :
First floor [main entrance],Wetex Parade,
Muar, Johore

Others branches of Elephant Bean : [semuanya still dalam area Muar gak] Depan bus stand pagoh n kat area Bakri
*Big sorry coz the exact loc aq xpasti =(


Ok, xmaw cakap banyak...let the pictoes tell you the story.


Menu Chibi : nasi beriani with ayam masak merah + kopi ais


Menu Azirah : Nasi lemak with ayam masak merah + kopi ais

 
Menu zey : wa orang2 tua..minum kopi panas..kaww..terbaik punya, wa pasti rindu!



Menu semua kurang lebih jer~


Sidebar's menu

Set Meal's Menu
Pada yang budget n juga berkira-kira untuk keluarkan duit, aq suggest order guna set. jimat banyak wo! 

Food

Macam-macam Ada~
For further info about this mouth-watering coffee, click here
You'all can also JOIN their facebook.




p/s : so, bila nak roger2 aq, lepaking kat Elephant Bean?
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME