[Lagu] Dilema Cinta

Tuesday, November 2, 2010 - si tukang karang : zey at 2:00 PM
hye semua.


petang ni aq ada exam.


tp semlm kul 11pm aq dah tido.


bajet dah study semua.


ptg nnt aq dah redy tepung n kunyit utk aq 'goreng' ikut logik akal manusia.


yela, paper kaunseling.


xnak cakap byk, jum layan lagu Ungu nih~


Found at: FilesTube

 Dilema Cinta

seberapa salahkah diriku
hingga kau sakiti aku begitu menusukku
inikah cara membalas
aku yang slalu ada saat kau terluka

seberapa hinanya diriku
hingga kau ludahi semua yang ku beri untukmu
tak ada satupun perasaan
yang mampu membuatku begitu terluka

Reff:
namun ku terlanjur mencintai dirimu
terlambat bagiku pergi darimu
begitu terlalu indah perasaan itu
tak mudah untukku jauh darimu

telah kucoba segala cara
tuk bahagiakan kamu merebut hatimu
namun tak semudah yang ku bayangkan
bila kau tak inginkan ku tuk disisimu

tak pernah kurasakan sebelumnya
menginginkan dirinya hingga ku tak kuasa
meyakini hatiku bahwa ku mampu berlalu





kalau korang rajin, carilah video lagu ni.
vid clip ni fully dorang wat kat Australia.
cuba korang teliti betul2...cam vid clip Backstreet Boys - Incomplete. tul tak?


apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME