dR Rozmey VS dR Romzey?

Sunday, November 21, 2010 - si tukang karang : zey at 6:22 PM
Assalamualaikum~


dR Rozmey
dR Romzey?? haha!

Lately, gila ramai yang 'berbangga' dengan kengkuhan sorang bisnessman Melayu nih.
1st time buat filem dah badget nak kaut untung sampai 4juta. 40juta.
Bak kata cikgu sekolah rendah aq dulu, xsalah kalau kalau kita target lebih2.. cam contoh UPSR kita target 5A, tapi dapat 4A...xsalah...
Tapi bila aq masuk uni, bila kita aim lebih daripada kemampuan kita,
xcermin diri kita, tu dah nama nya over-confident.



Adoyylaa..apa nak jadi ngn dR Rozmey kesayangan hangpa nehh??
Aq rasa dia dah banyak makan garam...aq yakin banyak dia dah telan utk dia sampai ke tahap sekarang ni... Bravo lah dr!
Tapi bila dah semua feymes nih...dah macam lupa ngn tanah dah..
eh, feymes la dia...rambut cendawan dia pon da jadi trend der!
Aisyh, lawak pon ada bila aq baca entri mrK yang ini dan yang ini.

Lagi satu hal, ni xtermasuk lagi ngn kenyataan-dah-lama hidup dari pak cik seekers neh.
Siap wat part 1 sampai 7. haishh!!!!
Mungkin dia dah puas cari hantu, skang nak cari pasal plak. Adoyylaa!

Aq rasa cam nak wat ranking mamat2 psycho malaya. Amacam, boleh?

1st
Rambut cendawan mu tetap menjadi pojaan hatiqu!

2nd
Pak Cik Seekers

3rd
Dr Azizan Osman.
Rahsia tarikh lahir lu org pada celah jari dia?

p/s : nak mintak aq wat ranking? geli aq gugel muka depa neh!
p/s/s : korang ada terpikir x nape pangkat doktor [Dr] ditulis dR??~
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME