selebs kita

Saturday, October 16, 2010 - si tukang karang : zey at 9:03 PM
hey raeders!


one of my fev blog yang mesti-wajib baca setiap entry is : oh!bulan n beautiful nara
ha? nak cakap apa? aq suka bergosip? well. aq kan gegirl.. =p
aq suka perhatikan dress-up dorang.
yela...selebs kita ni kadang2 ada yang cam ala2 lady gaga la, rihanna la...




ha..tgk ni..






ni pic terbaru alyah kat shout award.
dressing da macam lady gaga la plak kan?

ni alyah tyme wat performance kat AJL 2010.
tyme ni heboh pasal iluminati.
errr..xmaw cakap panjang!

aq rasa hair cut dia cam rihanna.

uish, asyik duk hentam alyah je....
well, aq rasa alyah ni vokal dia terbaik!
aq suka gilaxx dengan lagu TAK MUNGKIN KERANA SAYANG.
lirik dia mengancam...plus vokal dia yang best! xmungkinla aq xsuka. ceyt!
before alyah menyanyi secara solo, dia pernah join THE FABOLOUS CAT.

cuma..aq rasa since dia menyanyi secara solo ni,
dia cam lost identity...asyik2 tukar penampilan dia..hurmm~

betul la kata wardina : selebs malaysia ni xley jadi role model.

nak jadi role model? errr??

ehem. guna tudung saji jer. =pp





kat cinema cerita melayu pon dah berani dedah sana sini yek... syabas!

apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME