MOVIE REVIEW : JPBC2

Saturday, October 16, 2010 - si tukang karang : zey at 10:57 AM
assalamualaikum.

weekend ni aq duk sorang dalam bilik.
rumi aq g negeri sembilan, ada simulasi koK katanya.
final exam lagi 2 minggu,
tp mlm semlm sempat lg tgk wayang kat alamanda. haha!
kami bertiga (aq, yana, sern) n sorang pak cik master yang sgt bersabar melayan kerenah kami.
siap bg nickname kat ktorang : mrs S, mrs cockroach, sorang lg xde nick name lg. huh! xpe..aq boley bagi miss ant yo! wiket. wiket. =)

mlm semalam ktorang tgk cerita melayu : JANGAN PANDANG BELAKANG CONGKAK.
cerita hantu yo! seram?! haha!
aq boleh bagi 2.5/5 la cerita ni.
pada aq, sequel ni xlah sehebat JPBC1.
aq rasa aq lagi banyak gelak kat muvie JPBC1 drpd sequel dia.
pastu, sequel ni banyak hantu. 
make up boley tahan la.... cerita ahamd idham bab2 make up ni jgn pandang tepi mata la. thumbs up la kat ahmad idham! seram gak wo~

poster JPBC2
xprasan plak ada zombie kat atas poster tu. adeyy..~ 

lisa surihani as mustika.
err..aq xsuka tyme azlee wat muka gatal kat lisa. herkh?!

nora danish kena santau. 
tgk la make up dia, xmacam seram gila plak kan?

aq suggest pada budak2 yang nak amek final exam xlama lagi tu
boleh la bergelak ketawa tgk cerita ni.
terbang semua stress wat presentation la, assignment... lab report...

tp korang jgn plak lepas study gelak bebanyak, kang lupa apa yang korang baca. muahahahahaha.

k..dah..dah....semalam da gelak sampai sakit tekak. hari ni aq nak study! yeah chaza!!! =D
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME