...: he married :...

Sunday, October 10, 2010 - si tukang karang : zey at 5:54 PM
assalamualaikum~


seperti yang dijanjikan dalam entri b4 ni,
aq nak uploadkan pic bahagia bersama abg angkat aq......
cop. aq bukan perasan k..tp last year, tyme Minggu Mesra Pelajar kat UKM, dr sheikh sendiri yang declare semua student ukm ialah adik angkat dia.
err..bila nk wat wedding special utk semua student ukm...wat kat DECTAR?? haha!


eh..dah...dah...stop it chaza...
xde la, act aq bukanla kipas-susa-mati dr sheikh muszaphar ni.
tp bila tgk pic pra perkahwinan dia...waw!! stylo gila!!
keep it up la kuku besi!

da tgk pic tu??
skang tgk pic aq plak ngn beliau! muahahahaha!!!


senyum sampai ke telinga!

cik sern juga sempat mempopularkan pipi..haha!

yana cover cun! =p


act, pic ni ktorang amek last year. kat KTAMS.
tyme tu ktorng ada lecture kat situ. but still, ikutkan kepala sangat
ktorang g jugak jumpe sheikh muszaphar ni.
lgpon, org luar punyala berpusu-pusu nak jumpa dia..xkanla xnak jumpa plak kan...~

dr sheikh muszaphar


tgk ni...sign beliau kat lecture note marine aq...
aq simpan sampai skang...
pen genie yang dia guna pon aq simpan lagi..haha!

sheikh muszaphar kata "belajar rajin2 yer."
so...lepas tu ktorang pon semangat la g kuliah statistik yang da mula setengah jam tadi.
ktorang da la dtg lambat...kena duk depan plakks!!
aq ingat lg ayat leturer tu kata "nampaknya sheikh muszaphar lg feymes dr kuliah saya"



well, once in a lifetime's oppurtunity maybe.





apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME