dan dia...akhirnya dabel~

Sunday, October 10, 2010 - si tukang karang : zey at 12:04 PM
assalamualaimkum~


arini 10.10.10.
tarikh yang chantek utk kawin.
lah...ada apa ngn tarikh...da jodoh kahwin je laaa...
di kesempatan ni gak, aq nak ucapkan congratz pada abg angkat aq (sheikh muszaphar) dengan gadis pilihan hati (dr halina)
semoga korang bahagia sampai dahi berkedut...wawawawa...~~


arini gak aq janji kat korang aq akan upload pic aq ngn abg angkat aq tu...
aq xley upload skang sbb pic tu xde kat lappy aq ni...
nnt sat nk mintak kat abg aq tu.... errr????


entri yang ni aq nak cerita pasal my guardian angel=wani.
die besties aq since kami study kat penang dulu.


we cried together,
we laugh together,
we done many things together...


she watched me cry,
she witness everything...


i watched her laugh,
i calmed her anger.


cewah. da la tu wani... aq xpandai sgt nak bermadah ni sebenarnya.
aq cuma nak cakap tahniah atas status kaw yang terbaru ni.
aq gembira lonjak2 taw?!
xmaw tgk kaw sedih2 lag.k....


ni lah wani... =)

pic ni diambil tyme ktorang satu bilik dtg lambat tyme orientasi.
pehh..muka aq..licin bak kulit telur...wahai kulit...rindu kamo0 juge.. =pp wawawa....~





kali ni, aq harap dia dapat jaga kaw....
sentiasa berada di setiap hembusan nafas kaw...



apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME