stainless steel?

Sunday, September 19, 2010 - si tukang karang : zey at 1:02 AM
assalamualaikum~


esok dah balik uni.
bosan gila aq cakap.


bosan.


bosan.


menjalani rutin yang sama hari2.


pagi2 bancuh air.


panaskan enjin skut.


pergi kuliah.


balik kuliah...ngadap lappy....sampai malam...tido....~


esok plak buat mende yang sama.


bosan.


bosan.








nak variasi sikit....
kengkadang kena saman sebab parking bawah bangunan,...
ada assignment,
ada mid-term,
dengar gossip budak floor.








itu saje.
bosan.






aq akan tinggalkan gelak2 ikhlas aq kat sini..
kat rumah aq.
kalau duk kat uni.... for sure aq jarang gelak beb.
xjumpa lagi genre lawak yang boleh aq gelak guling2.
ada gaklah kengkadang.... jangan kecik hati plak kan? uhuk!
aq xcakap yang aq xikhlas dengan member2 kat uni,
x....dorang c0ol gak....
cuma surrounding kat uni...lain sikit kan.








aq memang suka gelak.... sebab tu aq suka hang-out dengan clown...~
aq duk kat rumah ni seminggu,
jumpa member2 sekolah......
nak kejang dah otak aq gelak hari2 taw?!


ini cawan maple....stainless steel punya!

aq teringat satu cerita ni tyme aq lepaking ngn sern, yana n syifa.
nak celebrate besday encik shamsul [instructor scuba].
si yana plak order 'ayer swear se'! eh...x..x.. air suam satu!
macha tu plak bagi cawan ni..... aq gelak x hengat...bila teringat cerita zaman skola aq ni.....>>


ceritanya camni,
masa tu aq form four. aq duk sebelah india. nama dia mathana a/p verajarum.
tahniah chaza..ingat lagi nama dia! 
kat skolah lama aq, melayu xleh duk sebelah melayu.
yelaa...nak tanamkan sifat satu malaysia kan.
aq ok je.......aq kawan xkira kaum.
masa aq form one pon aq duk sebelah poovarasi a/p muniandy.
wohowww...aq ingat lagi nama mereka...
bila jumpa pon kira boleh kiss pipi ke pipi....

ni aq nak cerita, masa form four......
tyme tu lepas waktu recess.
mathana ni selalu bawa bekal.....
dia bawa bekal stainless steel [agaknyalah] cam kat pic tu~
bila cikgu aq masuk kelas.....budak2 ni senyapla....
tetiba.....

prrrraaaannnnggggg....ppooonnnggg...ppaannnggg!!!!!!!!!!!!!!


mathana!!!!!!!!!!!!!!
bekal dia jatuh daa...satu kelas dengar!
aq plak dalam hati berkata "pehhh..mathana...jangan malukan aq boley??? kita da lah duk depan sekali ni..."
peh. bunyi dia aq cakap...sekampung boleh dengar taw!
aq nak gelak pon serba salah.....
bila dia da start gelak.....aq ape lagi bantai gelak r!
kalau jatuh je xpe....ni berguling2 taw?...hahaha!

lepas abes kelas tu, semua budak2 ni datang kat meja kitorang.
ada yang suggest : mathana..lepas ni bawa bekal plastik.... bila jatuh nanti...xberbunyi.
aq plak suggest kat dia : mathana, kalau bawa bekal tu nanti...letak kat bawah meja...yang kat belakang....nanti xdelah jatuh kan? =)

aish. mathana. mathana.


lama aq xjumpa dia ni.....hurm~





apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME