happy eid mubarak!

Wednesday, September 15, 2010 - si tukang karang : zey at 11:56 AM
lama gila aq xupdate belog ni kan.....
aq dah nampak banyak taman-taman perumahan incik spider kat sini
entri hari ni hanyalah untuk membersihkan sawang di sini.
rasa2 nak join aq  bersihkan sawang picisan ni, bacalah entri aq sampai abes..haha!
ok, meraban sudah~lalala~~


ro0mate aq balek 3hb~

before cuti raya pon mana ada aq wat entri...
sebab aq balik lambat...duk kat uni tu sorang2,
wireless xdapat.... 'nais' sgt kan?!
aq sayang kat lecturer aq tu..sebab tu aq balik lambat.. cewah!
lagipon aq ada 2 assignment kena hantar before cuti raya
tambah lagi ngan satu assignment yang aq sendiri tersalah buat,
maka...jadilah 3 assignment aq hantar. aish!


assignment : ocean n statistik

balik2 rumah plak..member2 aq ajak berbuka sama....
da lah aq balek tu pon cuma ada 3 kali je berbuka
berbuka pertama aq ngn member2 skola rendah.
berbuka kedua aq ngn member2 skola menengah.
berbuka ketiga aq ngn family aq.
ok, aq dah bahagikan kasih sayang aq sama rata kan?~
abah n mak aq bising sebab xberbuka kat rumah....so, nak x nak last puasa tu, aq mesti-wajib berbuka kat rumah! yeah!

maka sampailah hari raya pertama.....~
aq excited gila yang amat nak cari handbag utk aq bawa g istana!
ok2 biar aq cerita : seperti yang korang semua mungkin taw,
sultan johor tahun ni beraya kat MUAR!
lama baginda kat sini.... aq tabik spring toink2 la kat dia!
ulang-alik jb-muar naik heli je.. peh!

aq plak nekad gila raya pertama nak g istana.
handbag da ade.....tp rugila..ad0oyy!
rugi sebab ape??? aq bersiap lambat!
mak aq da bising...sultan pon time tu nak g solat jumaat..
ok, fine....salah aq. rugi derr!
dah..dah....sape yang dapat ang paw tuanku, jgn duk gatal tunjuk kat aq!

raya pertama aq n family sempat beraya sedara2 belah abah.
keluar dari siang sampai malam....
standard la tu, tiap tahun camtuh.... 
cambest gak r..dapat dwet raya banyak!!
kat tempat aq.. umur lagi besar... dwet raya lagi besar! yey!

tahun ni kaler ala2 gold gitu~


raya kedua ktorang beraya belah mak plak.
sampai petang...
sebab malam nya ada open house utk family abah.

raya ketiga : open house family belah mak.

mane x nya bz....lepas ni plak aq nak g beraya kat member2 area sg abong.
esk, open house utk member2 plak....
aq nak upload pic2 raya kat fesbuk pon xsempat...
ad0oyy!! bz! bz!




apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME