shopping raya! 2010~

Thursday, August 5, 2010 - si tukang karang : zey at 2:12 AM
skang bulan julai, dlm kalendar islam bulan syaaban
13hb ni bersamaan dgn 1 syaaban 1431.
lpas syaaban.....ramadan plak...dlm sebulan je lg...
cane preparation? puasa yang nak ganti da abes ganti?? =) 


syawal thn ni insya Allah syawal terakhir bg Along berstatus bujang.
sabtu lpas, after mak balek outstation,
we went to malacca. shop for baju raya.... haha! =)

astana moda

susah betul nk dapatkan 1 kaler yang semua org setuju. huh!

err..jgn lupa beli tudung sekali yer!
ariani gallery ni standard mak n along aq la....~ org2 da bekerja.

setel! jum balik!!

thn ni baju raya ktorg kaler....mmm...rahsia!! hahaha!!
last yer da turqoise kaler. [cam pic kat tepi tu..] =p
family aq tiap thn selalu beli baju kaler yang sama..since aq kecik2 lg.
dlu tyme aq kat penang, mak lah yang tlng carikan kain utk aq.
aq xkesah sgt yang penting kain aq : bkn corak bunga, kalau boleh abstrak, simple but nice....[family aq taw citarasa aq.]

susah gak nk cari kaler yang bole matching semua warna kulit famiy aq.
almaklumlah, ade yang kaler edward, ade yang tanned cam jacob! muahaha!!
aq plak. lpas balik pulau ni, konpem la lebih tanned dr jacob! huh!!
cpt2lah mengelupas wahai kulit!






apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME