saia rasa...saia da nmpk jodoh saia..yeah!

Friday, August 27, 2010 - si tukang karang : zey at 3:27 AM
assalamualaikum~


status. status. status.
apa ada ngn status? i dun giv a damn about dat!
n yes, stop asking me about my status. i'm ok with it. perfectly ok.
n bila nk dengar aq menipu, tanyalah lagi pasal status aq.
selalunya aq akan cakap "saia da tunang!"
muahahahahaha!!!
last sekali aq menipu semlm, kat fb.....ngan budak shah alam. haha! soryla der, ini bkn bohong, ini ayat cover. =pp
lpas tu, trus xmaw chatting ngn aq lg dah....err? "~


baru je beberapa jam lepas, rumie aq...wat quiz kat fb
kuiz ARTIS MANAKAH YANG PALING SESUAI BERPASANGAN DENGAN ANDA?
rumie aq wat...dia rasa tensen sbb dpt ZAMARUL HISHAM.
isyh, aq rasa ter-cabar ni...aq pon nak gak!
kalau aq lucky, aq dapatla fahrin ahmad ke...zahiril adzim ke..plng koman pon adi putra la...
then aq try la...~pastu aq dpt resultnya::


aq xpuas hati, aq wat kuiz ni 2kali.
result still sama.
gila tul! aq gelak guling2......hahahahaha!!! =D

yer. opie zamie.
peh. mmg xley blah kan??? hahaha!!


isma yuso0f.
aq rela dapat dia ni lagi. haha!


yang belah kiri tu!! oh boy!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/

eh..eh..apa ni??? agak2 la kan?!

da la tu, kecik ati aq dapat result camni..yela, taw..bkn betul pon...
haha! bosan! so aq pon bukak la folder drama muviee melayu...
cari2..ade la drama:  kalis cinta. lakonan adi putra n catrina bahrin ross.
cerita ni da lama da,..tryla cari balik drama ni...tanya pak cik u tube ke.



aq suka ayat catrina:



u dah salah ngn i taw..
sbb u dah wat i rasa mcm...rasa..
u da wat i rasa syg kat u!...dan bila i syg kat u,
u tendang i kat tepi!
da la i xsuke apa y keluar dr mulut u!
u mmg xpndai nak pjuk i
apa salahnya u kata "U SAYANG KAT I?"
u xpernah ckp kat i.. "JUM KITA CUBA"
u boleh ckp i "KATRINA, I SYG SGT2 KAT U"
"I NAK JAGA U SAMPAI U TUA."
i xtawla mende2 romantik camni!
kenapa i kena ajar semua ni?
becoz u romantik,
i  singa.. mane ade singa y romantik..
susah sgt ke u nk wat semua tu...?? haish!







p/s : aq xsuka lelaki yang segala mende nak aq yang decide..hate it!
p/s/s : esk aq balik johor! yey! =D 




apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME