prasan cute~

Monday, August 16, 2010 - si tukang karang : zey at 7:06 PM
assalamualaikum~


"lelaki, kalau kita (girls) layan lebih2, dia kata kita gewdixx, bila kita tak layan dia, dia kata kita PERASAN CUTE!"


aq pernah dengar ayt ni dulu2. 
n skang terkena kat hidung aq sendiri. 
yang tang gewdix? or prasan cute?


ada satu hari ni, ada mamat ni add aq kat fb,
profile pic : spongebob pakai diapers...
sape plak la mamat ni.... mutual fwen aq n dia ramai gak.
yer. aq memang jarang approve org2 yang xde mutual fwen ngn aq n aq xkenal.
dulu aq men approve je. tp pernah sekali kena ngan mamat yang rasa cam nak bagi makan kasut je..aq serik...enuff. malas nak cerita panjang.
aq pon bukak la album dia..search info kat wall dia...
laaa....dia ni....dia member skola aq dulu.
nama dia zulhelmi.
lelaki. tua dari aq setahun.
aq cpat2 la approve...pastu dia chat ngan aq plak....
gumbira gak jumpe member lama~~


chat punya chat, rupanya dia da kawen.
well. dia lelaki, umur 22 tahun. dah bekerja n dah kahwin.
tahniah la. aq baru taw. 
sory yer. aq memang xtaw, xde dengar khabar angin pon.
budak2 ni pon xde cerita [or maybe aq je yang jarang lepaking ngn mereka]
sory sekali lagi~


so, bila bercakap ngn member yang dah berkahwin ni,
automatik antonansi bahasa aq berbeza [?]
yela...kena slalu tanya pasal wife dia gak. kem salam kat wife dia. haha!
honestly, aq agak xsangka antara member2 aq, dia yang kahwin awal.
beb. dulu beliau playboya!
alhamdulillah~ setel down gak kaw ngn sorg awek yer! =p


pastu ter-bukak la balik cerita2 lama.
ayat dia yang xley blah 
"o0o0..kawlah dulu yang prasan cute tu kan?"
adess! bila masa plak la aq prasan cute ni??? cute plak aq???
beb, kalau aq cute, da lama aq kapel ngn Dr. Rozmey taw.
nak taw nape?? sebab kapel kan saling melengkapi,
kalu x, xkanlah Dr. Rozmey dpat awek yang cute gila. kan?
ehh..x...x...aq x cakap yang Dr. Rozmey tu x cute.. xde..xde..~


curik pic ni drpd fb kira.haha! 
aq xtawla nape skang mariners obses gila ngn beliau ni. huh!

k, berbalik pd chatting aq td ngn zulhelmi.
aq rasa dulu lama gak aq sama skolah ngn dia.
tang mana entah yang dia kata aq prasan cute tu! 
kalau org yang xkenal aq, xpelah, aq maapkan....
ni aq rasa cam da lama da dia kenal aq....memanglah xpernah 
hang-out sama..tp??? herr...~~

xpelah...dia tgk guna mata dia. dia gtaw aq,
xkan aq nak tetibe hangin kat dia plak kan..
aq memang akui, dulu tyme skola pon aq memang bukan jenis yang lepaking ngn lelaki.
kalau aq ada member lelaki pon, aq ajak dia dtg rumah trus.
bukan ape, almost semua member2 aq, family aq kenal. xkira boys or girls.
sebab tulah, pernah sekali aq nak g count down kat dataran merdeka,
naik sc0ot, mak aq dengan kerasnya xbagi. 
tp nasib baik abah aq bagi. 
aq pon pergilah dataran ngn member2 aq....
rupa2nya family aq pon join gak dtg kat dataran naik kereta.
haha! klakar betul....stalk aq~
tp, aq janji kat diri aq..aq xkan lagilah count down merdeka kat tempat2 sesak camtuh...rimas..tensen aq! xnk wat lagi dah!




sampai sekarang aq runsing gila napelah dia kata aq prasan cute... entahla.
mesti dulu dia annoying gila tgk aq kan??? but tengs sgt gtaw aq.

perasan cute.

gewdix.

liar.


berlagak sombong.


high maintenance.


..::trimas. korang xkenal aq lagi dalam2::..
trimas sekali lg sebab korg cakap depan aq, n bukan blakang aq.
aq akan cuba berubah utk menjadi yang lebih baik! bantu aq.










i am kinda girl who cannot do two things in one time. 
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME