pesta konvo ukm 2010

Wednesday, August 11, 2010 - si tukang karang : zey at 12:20 AM
assalamualaikum~
hehe, greeting poyo dr aq, sempena bulan puasa ni.
bulan puasa ni aq ade macam2 target.
aq siap tulis kat dinding fb aq lg. bkn dinding bilik yer, kang xpasal2 aq kena saman lg. madah saman je! huh!
k, aq nak tulis gak kat blog aq target2 aq puasa thn ni :


1. maximum kan ibadah! insya Allah aq xnk tidur after sahur. nak ngaji Quran. bkn tgk cd yer. =p byk zikir, byk selawat....


2. kurgkan gossip. kalau boleh..xnk amek taw keaiban manusia len. wahai sahabat, jgn gtaw aq. jum kita wat baik! =p lebih baik diam, basahkan lidah dgn berzikir drpd bercakap menambah dosa. [cewah!]


3. aq nak ubah diet/rutin aq. selalunya pg2 aq wajib minum indocafe. stat bln pose ni, aq nk kurgkan minum segala minuman caffein, [xkirela, moccha, cappucino, white coofee ke..~] n lebihkan minum susu..[sunnah rasulullah~] mkn kurma. [err..sape nk ikut aq shooping for sahur? =p]


4. xnak ponteng solat terawih selagi terdaya. agak rugi last yer aq xg solat terawih. byk tul alasan aq... haish~~insaf.insaf. thn ni kalau boley aq nk terawih kat masjid bsr ukm. insya Allah~


5. xnk membazir dwet. sentiasa berada dlm kesederhanaan. xnk mkn mewah2. nk jimat! =pp 


k, enaf for the target puasa. act, target aq arini ialah utk post certain best-shot tyme kat pesta konvo ukm. xde lah best-shot sgt pon. aq mne pndai amek gambar??
pic kat bwh ni tyme aq keluar berdua saje [....dgn rum8 aq, ain....]
sambil head-bangging tgk 6ixth sense... haha?! xde banggingnya...
cuma lyan saje lagu 6ixth sense.
lagu cuma 4 je..xbyk...
anyway, tengs sekali lg kat 6ixth sense sbb sudi dtg =)


one..two..one..two...testing2

tanpa chentamu aq mati...lalala~

thumbs up la kat adi!

aq tensen tul ngn poster gedabak digi tu,
tawla sponsor bsar,
tp byar 6ixth sense mhl2, tp ktorg xdpt tgk, watpe???!

yeeahh!! adi dtg kat aq! hehe.. =)
pic ni diambil after aq lambai2 manje tyme adi on stage,
then adi pon tron stage...dtg ke arah aq crowd.
err..ukmians tgk konsert, manace gilax! xtawla kat luar je korg tunjuk yer. =)

we want adi! adi! =)

ni la rum8 aq.. ain,
1st tyme aq ltak pic dia kat belog ni..hehe,
da 2thn aq sebilik ngn dia
yeaahh..berdua lebih baik! =D

act, aq bukanla kipas-susa-mati 6ixth sense,
aq lyan je lagu2 dia....kiranya, semua lagu yang dia nyanyi aritu, aq taw la.
aq pernah je jumpe dorg lebih dekat.
tyme kat muar..aq n adik aq siap g backstage lg...
gila r ktorg tyme tu..seb bek xkena marah ngn bodyguard yang beso tu..huhu~

kat pesta konvo ni plak,
xsilap aq 1st tyme aq g kat tmpat crowded after balik dr pulau redang.
aq g pesta konvo tu dress-up selekeh je... yela, bkn nak g dating pon!
mmber2 lama aq jumpe aq tegur :
"weeyy..kaw..nape kulit???"
yeahh..aq taw..da tanned...kulit aq da xsihat cam dulu...h0ho... ",

nnt kang, insya Allah aq akan upload kan certain pic still kat pesta konvo gak, tp bersama budak2 itam~

apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME