KEJADIAN 6 RAMADAN~

Thursday, August 19, 2010 - si tukang karang : zey at 5:21 PM
assalamualaikum~


aq nak gtaw kat korg pasal pengalaman aq awal2 puasa thn ni.
aq [n my girls] masuk kelas lambat aritu.. ikut kalender Islam 6 Ramadhan.
da la datang lambat, duk depan plakkk!!
adess.. budak2 marine ni mmg suka penuhkan seat belakang dulu yer.


kelas mikrobiologi.... lecturer yang ajar ktorg Prof Gires
sempoi gila prof ni...suka panggil ktorg 'geng maggi'.. dia ada fan club lg.. sila la join yer, fb beliau. huhu..~
sempoi2 dia pon, aq still segan ngn dia..yela, pangkat lecturer, prof lg..


kelas dia kul 2pm-4pm,
aq da la duk depan sekali... asyik2 duk menguap je...
yang xley blah.. tetiba prof tengah mengajar,
dia ajuk aq,... uuuwaaa... malu!! 


lepas tu, dlm mind aq tgh pikir nak buka mkn ape.. ad0yaii~~
 
tengoklah..'lecture note' aq ni~
[sila klik utk pembesaran]


bila abes lec ptg, aq pon merempit g bazar
cuaca mmg dari awal xberapa la nak best... cam nk hujan je,
tp aq peduli ape.... demand punya pasal,
aq pon g bazar..nek motor...
balik..hujan lebat gila....kilat sambar menyambar lagi.
even budak2 laki yang nek motor pon stop kat tepi,
tp aq x.....aq men redah je... yela, nk sgt buka kat bilik....



siyes. aq xnk wat lagi kerja gila ni..... syukur sgt aritu x jadi pape kat aq n mmber aq tu...~
apa u'all rasa? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WALK OF FAME